LEGO Batmobilen Tumbler 76240

Bygge- og utstillingsmodell av batmobilen Tumbler

LEGO 76240 Tumbler - 20210831
 • 2049 Deler
 • LEGO DC Tema
 • 76240 SKU

LEGO DC Batman Batmobilen Tumbler (76240) vil utfordre byggeferdighetene dine, og modellen fanger stilen til et av kinofilmhistoriens mest ikoniske kjøretøy. Det ultimate kriminalitetsbekjempende kjøretøyet. Den imponerende bygge- og utstillingsmodellen av Tumbler fra Dark Knight-trilogien om Batman har tak som kan åpnes og gir tilgang til både sjåfør- og passasjerseter og kontrollpanelet. Inkluderer minifigurer av Batman …

Les mer...

Priser LEGO Batmobilen Tumbler 76240

Proshop.no Proshop.no -24% 2 420 kr Kjøp
Lego.com LEGO.com 3 200 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO DC

Beskrivelse LEGO Batmobilen Tumbler 76240

LEGO DC Batman Batmobilen Tumbler (76240) vil utfordre byggeferdighetene dine, og modellen fanger stilen til et av kinofilmhistoriens mest ikoniske kjøretøy.

Det ultimate kriminalitetsbekjempende kjøretøyet
Den imponerende bygge- og utstillingsmodellen av Tumbler fra Dark Knight-trilogien om Batman har tak som kan åpnes og gir tilgang til både sjåfør- og passasjerseter og kontrollpanelet. Inkluderer minifigurer av Batman og The Joker og en sokkel. Tumbler-modellen kan plasseres på en solid sokkel og vil fortsette å spre glede lenge etter at byggeprosessen er fullført.

LEGO sett for voksne
Gjenoppdag gleden ved kreativ bygging med LEGO byggesettene for voksne. Med LEGO byggesett for voksne får du en engasjerende byggeopplevelse og en flott utstillingsmodell. Settene passer som gave til bursdag og høytider og som overraskelser til fans av byggemodeller og tegneserier.

 • Bygg og still ut et av filmhistoriens mest ikoniske kjøretøy – LEGO DC Batman Batmobilen Tumbler (76240) – en fengslende LEGO klossemodell designet for voksne.
 • Inkluderer en byggbar modell av batmobilen Tumbler med sokkel samt minifigurer av Batman og The Joker.
 • Den pansrede kriminalitetsbekjempende maskinen er ekte Batman-memorabilia som fortsetter å spre glede lenge etter at den kreative byggeprosessen er fullført.
 • Er du voksen og fan av Batman eller modellbygging, er dette kjøretøyet det perfekte bygge- og utstillingsprosjektet for deg.
 • Modellen er 16 cm høy, 45 cm lang og 25 cm bred, og den kan brukes sammen med andre LEGO DC Batman sett.
 • Denne utstillingsmodellen for samlere byr på ekte avstressende eskapisme, hvor du bygger en spektakulær modell av Tumbler av 2049 LEGO klosser!
 • Takket være trykte instruksjoner av høy kvalitet kommer du raskt i gang med dette fascinerende byggeprosjektet.
 • LEGO settene for voksne er designet for å gi en tilfredsstillende bygge- og utstillingsopplevelse til alle som liker å bygge modeller.
 • LEGO byggesett oppfyller strenge bransjekrav. Det gjør at de er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre, og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO komponenter slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Batmobilen Tumbler
SKU
76240
UPC
673419350914
Deler
2049
Tema
LEGO DC
Alder
18+ år
LEGO pris
3 200 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.