LEGO På Galtvort: Time i eliksirer 76383

Magisk lekesett med Harry Potter eliksirklasserom

lego 76383 pa galtvort time i eliksirer
 • 271 Deler
 • LEGO Harry Potter Tema
 • 76383 SKU

LEGO Harry Potter På Galtvort: Time i eliksirer (76383) er et Galtvort klasseromlekesett som er skjult inne i en klossebygd lekebok. Når barn åpner boken, havner de midt oppi professor Slurs time i eliksirer. Bærbart lekesett for eliksirmakeri. Dette magiske settet er fullt av funksjoner og tilbehør som inspirerer til fantasidrevet rollespill. Noen elementer er integrerte, …

Les mer...

Priser LEGO På Galtvort: Time i eliksirer 76383

Lego.com LEGO.com 279 kr Kjøp
Proshop.no Proshop.no 342 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Harry Potter

Beskrivelse LEGO På Galtvort: Time i eliksirer 76383

LEGO Harry Potter På Galtvort: Time i eliksirer (76383) er et Galtvort klasseromlekesett som er skjult inne i en klossebygd lekebok. Når barn åpner boken, havner de midt oppi professor Slurs time i eliksirer.

Bærbart lekesett for eliksirmakeri
Dette magiske settet er fullt av funksjoner og tilbehør som inspirerer til fantasidrevet rollespill. Noen elementer er integrerte, som skapet, mens andre er løse og kan tas ut, som møblene og tavlen. Dette magiske Harry Potter settet kan brukes sammen med de andre settene i serien, hvor hvert sett har en forside med karakteristisk farge og motiv og tar med barn til et nytt og spennende Galtvort-klasserom. Alle settene i serien kan settes sammen til en fantastisk 360-graders Galtvort-lekeopplevelse.

Fortryllende gaver for nysgjerrige barn
Leter du etter en virkelig magisk gave til unge hekser og trollmenn, vil de fengslende LEGO Harry Potter lekesettene garantert falle i smak.

 • LEGO Harry Potter På Galtvort: Time i eliksirer (76383) er en klossebygd lekebok som kan åpnes, slik barna kommer rett inn i en eliksirtime i Galtvorts fangekjeller, som kjent fra filmene om Harry Potter.
 • Inneholder minifigurer av Draco Malfang, Jokum Finnimann og professor Slur, eliksirbok, tavle, lenestol, bord, hemmelig kammer og fangekjeller-omgivelser.
 • Barn kommer rett inn i professor Slurs eliksirtime når de åpner boken. Der finner de utstyr til å lage eliksirer med og et hemmelig kammer de kan utforske!
 • Passer for hekser og trollmenn fra åtte år og oppover som er klare for nye og fantasifulle eventyr med Harry Potter.
 • Dette magiske settet fra Galtvort er 12 cm høyt, 8 cm bredt og 4 cm dypt – et perfekt, bærbart lekeformat og en modell som også tar seg flott ut på en hylle på barnerommet.
 • Inkluderer autentisk tilbehør som skje, kniv, kopp, gryte og lilla eliksir samt fangehull-omgivelser som barn gjenkjenner fra filmene om Harry Potter.
 • Settet er en del av en serie med magiske samlermodeller, hvor hvert sett er utformet som et klasserom på Galtvort. Brukt sammen danner de et innovativt, 360-graders lekemiljø.
 • Alle LEGO Harry Potter sett inneholder kjente figurer, gøyale funksjoner og steder fra de populære filmene. En fengslende og fortryllende magisk gave til unge hekser og trollmenn.
 • LEGO deler oppfyller høye bransjekrav om kvalitet. Det gjør at de er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre, og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO sett slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å kontrollere at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO På Galtvort: Time i eliksirer
SKU
76383
EAN
5702016912944
Deler
271
Tema
LEGO Harry Potter
LEGO pris
279 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.