LEGO Galtvort: Polyksir-trøbbel 76386

Magiske transformasjoner med polyksir

lego 76386 galtvort polyksir trobbel
 • 217 Deler
 • LEGO Harry Potter Tema
 • 76386 SKU

LEGO Harry Potter Galtvort: Polyksir-trøbbel (76386) inspirerer barn til å finne på magiske eventyr på Galtvorts baderom. Minifigur-makeover med polyksir. Unge hekser og trollmenn kan bli med når Harry Potter, Hermine Grang og Ronny Wiltersen lager polyksir. Når Harry og Ronny drikker eliksiren, forvandles de til Vincent Krabbe og Grylius Gurgel. Det er bare å vri …

Les mer...

Priser LEGO Galtvort: Polyksir-trøbbel 76386

Proshop.no Proshop.no -28% 202 kr Kjøp
Lekia.no Lekia.no -4% 270 kr Kjøp
Lego.com LEGO.com 280 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Harry Potter

Beskrivelse LEGO Galtvort: Polyksir-trøbbel 76386

LEGO Harry Potter Galtvort: Polyksir-trøbbel (76386) inspirerer barn til å finne på magiske eventyr på Galtvorts baderom.

Minifigur-makeover med polyksir
Unge hekser og trollmenn kan bli med når Harry Potter, Hermine Grang og Ronny Wiltersen lager polyksir. Når Harry og Ronny drikker eliksiren, forvandles de til Vincent Krabbe og Grylius Gurgel. Det er bare å vri på minifigurhodene så de alternative ansiktene vises, og sette på det tilhørende hårelementet. Av og til går det imidlertid ikke helt som det skal når man driver med magi, og Hermine Grang forvandles til en katt! Settet byr på andre overraskelser også, inkludert eksklusiv, gullfarget jubileumsminifigur av Harry Potter, to tilfeldige trollmansskort-samlerfliser og en hemmelig tunnel under vasken. Når settet brukes sammen med LEGO Harry Potter Mysteriekammeret på Galtvort (76389), forbinder tunnelen de to rommene, slik at det blir enda flere lekemuligheter. Dette magiske modulsystemet gjør det mulig for barn å legge til flere rom og bygge en komplett modell av Galtvort.

 • LEGO Harry Potter Galtvort: Polyksir-trøbbel (76386) inneholder alt du kan drømme om: populære figurer, fantasifulle funksjoner og magiske opplevelser i et populært Galtvort-miljø.
 • Inkluderer minifigurer av Harry Potter, Hermine Grang og Ronny Wiltersen, en byggbar modell av Stønne-Stinas baderom og autentisk tilbehør.
 • Med spennende funksjoner som transformerende minifigurer og en skjult tunnel kan barn gjenskape en ikonisk scene fra filmen Harry Potter og mysteriekammeret og også finne på magiske fortellinger selv.
 • Dette allsidige, byggbare lekesettet byr på en magisk miks av lekemuligheter som gjør at den fantasifulle leken bare fortsetter og fortsetter. Perfekt som gave til barn fra sju år.
 • Settet er 8 cm høyt, 12 cm bredt og 6 cm dypt og kan enkelt kobles sammen med LEGO Harry Potter Mysteriekammeret på Galtvort (76389) for enda mer lek og moro.
 • Dette settet er en del av en serie med modulære sett med autentiske detaljer, som barn kan bygge, kombinere og sette sammen for å skape sin egen Galtvort-modell.
 • Inkluderer en eksklusiv gullfarget minifigur av Harry Potter som markerer tjueårsjubileet for LEGO Harry Potter. Settet inkluderer også to tilfeldige trollmannskort-samlerfliser (av til sammen 16).
 • LEGO Harry Potter leker inneholder favorittfigurer, fantastiske funksjoner og velkjente steder fra de populære filmene. De er perfekte som gaver til alle barn som ønsker å ta del i de magiske filmene.
 • LEGO byggesett oppfyller strenge bransjestandarder for kvalitet. Det gjør at de er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre. Slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO komponenter slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å kontrollere at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Galtvort: Polyksir-trøbbel
SKU
76386
UPC
673419339735
Deler
217
Tema
LEGO Harry Potter
LEGO pris
280 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.