LEGO Samlerutgave med kjente Galtvort-figurer 76391

Et slende stykke Harry Potter filmmemorabilia

lego 76391 samlerutgave med kjente galtvort figurer
 • 3010 Deler
 • LEGO Harry Potter Tema
 • 76391 SKU

LEGO Harry Potter Samlerutgave med kjente Galtvort-figurer gjenskaper noen av seriens mest minneverdige gjenstander i en jubileumsmodell for voksne fans. En fengslende samling av magiske minner. I denne hyllesten til Harry Potters trollmannsverden er mange ikoniske gjenstander samlet i en spektakulær modell. Settet inkluderer Harrys tryllestav og briller, Ronnys sjokoladefrosk, Hermines eliksirbrett med fem eliksirflasker og …

Les mer...

Priser LEGO Samlerutgave med kjente Galtvort-figurer 76391

Proshop.no Proshop.no -17% 2 962 kr Kjøp
Lego.com LEGO.com 3 550 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Harry Potter

Beskrivelse LEGO Samlerutgave med kjente Galtvort-figurer 76391

LEGO Harry Potter Samlerutgave med kjente Galtvort-figurer gjenskaper noen av seriens mest minneverdige gjenstander i en jubileumsmodell for voksne fans.

En fengslende samling av magiske minner
I denne hyllesten til Harry Potters trollmannsverden er mange ikoniske gjenstander samlet i en spektakulær modell. Settet inkluderer Harrys tryllestav og briller, Ronnys sjokoladefrosk, Hermines eliksirbrett med fem eliksirflasker og magiske ingredienser (inkludert gjellegress, Felixir og polyksir), dagboken til Tom Dredolo Venster, gullsnoppen og et skoleskjerf (som kan skreddersys så det passer til alle husene på Galtvort). Helt på toppen står uglen Hedvig med en svært ettertraktet invitasjon til Galtvort. Denne fascinerende modellen inneholder tre eksklusive gullminifigurer – Albus Humlesnurr, Minerva McSnurp og Rubeus Gygrid – og en utstillingssokkel med dekorert plate som markerer 20-årsjubileet til LEGO Harry Potter.

 • LEGO Harry Potter Samlerutgave med kjente Galtvort-figurer (76391) er en bygge- og utstillingsmodell som hyller trollmannsverdenen. Settet er laget for voksne fans av Harry Potter.
 • Inkluderer ikoniske gjenstander: Harrys tryllestav og briller, et brett med eliksirer, dagboken til Tom Dredolo Venster, gullsnoppen, et Galtvort-skjerf, Hedvig med en invitasjon fra Galtvort og mer.
 • Inkluderer også tre eksklusive gullminifigurer – Albus Humlesnurr, Minerva McSnurp og Rubeus Gygrid – og en utstillingssokkel med dekorert plate som markerer 20-årsjubileet til LEGO Harry Potter.
 • Dette givende settet byr på en avstressende byggeopplevelse, hvor 3010 LEGO klosser gradvis blir til en slående kopi av Harry Potter-universet i full størrelse.
 • Denne fengslende byggemodellen passer perfekt som bursdags- og julegave, og som gave til engasjerte modellbyggere og voksne fans av filmene om Harry Potter.
 • Modellen er 44 cm høy, 50 cm bred og 33 cm dyp. Den gjør seg fantastisk som utstillingsmodell både hjemme og på jobben og vil garantert vekke oppsikt og få i gang samtalen.
 • Med de brukervennlige, trykte byggeinstruksjonene kommer du raskt i gang med byggingen.
 • LEGO settene for voksne er designet for å gi en tilfredsstillende bygge- og utstillingsopplevelse til alle som liker å bygge modeller.
 • LEGO byggesett oppfyller strenge bransjestandarder for kvalitet. Det gjør at de er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre, og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO komponenter slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Samlerutgave med kjente Galtvort-figurer
SKU
76391
UPC
673419340175
Deler
3010
Tema
LEGO Harry Potter
Alder
18+ år
LEGO pris
3 550 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.