LEGO Trollmannssjakk på Galtvort 76392

Magisk brettspill for Harry Potter-fans

lego 76392 trollmannssjakk pa galtvort
 • 876 Deler
 • LEGO Harry Potter Tema
 • 76392 SKU

LEGO Harry Potter Trollmannssjakk på Galtvort (76392) kombinerer et utrolig gøyalt brettspill med magisk rollespill og er perfekt for alle som liker de populære filmene. Autentisk sjakkbrett fra trollmannsverdenen. Dette fascinerende sjakksettet gir unge hekser og trollmenn to alternative måter å være kreative og leke på. Det er en magisk introduksjon til sjakkens vidunderlige verden, og …

Les mer...

Priser LEGO Trollmannssjakk på Galtvort 76392

Lego.com LEGO.com 629 kr Kjøp
Proshop.no Proshop.no 1 353 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Harry Potter

Beskrivelse LEGO Trollmannssjakk på Galtvort 76392

LEGO Harry Potter Trollmannssjakk på Galtvort (76392) kombinerer et utrolig gøyalt brettspill med magisk rollespill og er perfekt for alle som liker de populære filmene.

Autentisk sjakkbrett fra trollmannsverdenen
Dette fascinerende sjakksettet gir unge hekser og trollmenn to alternative måter å være kreative og leke på. Det er en magisk introduksjon til sjakkens vidunderlige verden, og det er en autentisk kopi av en av de mest minneverdige scenene i Harry Potter og de vises stein. Settet gir barn timevis med lek, enten det er med sjakkspill eller rollespill-eventyr med figurene fra de magiske filmene. Settet inneholder minifigurer av Harry Potter, Hermine Grang og Ronny Wiltersen som inspirerer til kreativ lek. For å feire 20 år med LEGO Harry Potter magi inkluderer settet dessuten en eksklusiv, gullfarget minifigur av professor Severus Slur og tre tilfeldige trollmannskort-fliser som barn kan samle på.

 • LEGO Harry Potter Trollmannssjakk på Galtvort (76392) er en fortryllende og uendelig underholdende gave til alle barn som liker Harry Potter eller sjakk.
 • Inkluderer minifigurer av Harry Potter, Hermine Grang og Ronny Wiltersen og 32 byggbare sjakkbrikker basert på den ikoniske sjakkscenen fra Harry Potter og de vises stein.
 • Barn har to alternativer: De kan spille et gøyalt parti med sjakk, eller de kan rollespille utallige scener fra de magiske Harry Potter-filmene med settets minifigurer.
 • Dette fengslende Harry Potter sjakksettet for lek og utstilling kommer garantert til å trollbinde alle hekser og trollmenn fra ti år og oppover.
 • Dette magiske sjakksettet fra trollmannverdenen er 8 cm høyt, 27 cm bredt og 27 cm dypt.
 • Inkluderer en eksklusiv, gullfarget minifigur av Severus Slur som markerer tjueårsjubileet for LEGO Harry Potter. Settet inkluderer også tre tilfeldige trollmannskort-samlerfliser (av til sammen 16).
 • LEGO Harry Potter leker inneholder favorittfigurer, fantastiske funksjoner og velkjente steder fra de populære filmene. De er perfekte som gaver til alle barn som ønsker å ta del i de magiske filmene.
 • LEGO byggesett oppfyller strenge bransjestandarder for kvalitet. Det gjør at de er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre, og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO komponenter slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å påse at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Trollmannssjakk på Galtvort
SKU
76392
EAN
5702016971620
UPC
673419344869
Deler
876
Tema
LEGO Harry Potter
LEGO pris
629 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.