LEGO Harry Potter og Hermine Grang 76393

Kommer snart

Bevegelige, klossebygde lekefigurer av Harry Potter og Hermine Grang

lego 76393 harry potter og hermine grang
 • 139 Deler
 • LEGO Harry Potter Tema
 • 76393 SKU

Gjør STORT inntrykk på en ung heks eller trollmann med det superstore settet LEGO Harry Potter: Harry Potter og Hermine Grang (76393). Store, ikoniske figurer. Barn får maksimal magisk moro med disse klossebygde modellene av Harry Potter og Hermine Grang. Begge figurene er 26 cm høye og er like bevegelige som de mindre LEGO minifigurene med …

Les mer...

Priser LEGO Harry Potter og Hermine Grang 76393

Lego.com LEGO.com 850 kr Kjøp
Proshop.no Proshop.no 1 552 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Harry Potter

Beskrivelse LEGO Harry Potter og Hermine Grang 76393

Gjør STORT inntrykk på en ung heks eller trollmann med det superstore settet LEGO Harry Potter: Harry Potter og Hermine Grang (76393).

Store, ikoniske figurer
Barn får maksimal magisk moro med disse klossebygde modellene av Harry Potter og Hermine Grang. Begge figurene er 26 cm høye og er like bevegelige som de mindre LEGO minifigurene med bevegelige hånd-, ben- og hofteledd. I tillegg kan Harry Potter-figurens hode vris fra side til side. Harry har en avtakbar stoffkappe, og begge modellene holder klossebygde tryllestaver som inspirerer til magiske fortellinger. Og når leken er over, kan barna lage en flott «Harry og Hermine»-utstilling på rommet med de to Galtvort-vennene i gøyale positurer. Det følger med separate byggeinstruksjoner til hver figur, slik at to personer kan bygge sammen.

 • Gjør STORT inntrykk på unge hekser eller trollmenn med LEGO Harry Potter: Harry Potter og Hermine Grang (76393).
 • Inkluderer klossebygde modeller av Harry Potter og Hermine Grang med bevegelige hånd-, bein- og kneledd. I tillegg har Harry Potter-figuren hode som kan vris fra side til side.
 • Inspirer til fantasifull lek i stor skala med disse byggbare figurene. Og når leken er over, kan barn lage en magisk utstilling med modellene i spennende positurer.
 • Gi barn to byggbare, ikoniske Galtvort-elever som de kan leke med og stille ut for å imponere vennene sine. Passer for barn fra ti år.
 • Modellene er 26 cm høye og leveres med hver sin byggeveiledning, slik at to personer kan bygge dem sammen og ha det gøy.
 • Harry har en avtakbar stoffkappe, og begge modellene holder en klossebygd tryllestav som gjør det morsomt for barna å plassere dem i autentiske positurer.
 • LEGO Harry Potter leker inneholder favorittfigurer, fantastiske funksjoner og velkjente steder fra de populære filmene. De er perfekte som gaver til alle barn som ønsker å ta del i de magiske filmene.
 • LEGO byggesett oppfyller bransjens strenge kvalitetsstandarder. Det gjør at de er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre, og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO komponenter slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sjekke at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Harry Potter og Hermine Grang
SKU
76393
EAN
5702016971637
UPC
673419344876
Deler
139
Tema
LEGO Harry Potter
LEGO pris
850 kr
Utgivelsesdato
1. januar 2024
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.