LEGO Humlesnurrs føniks, Vulcan 76394

Klossebygd modell av fniksfuglen Vulcan med flaksende vinger

lego 76394 humlesnurrs foniks vulcan
 • 597 Deler
 • LEGO Harry Potter Tema
 • 76394 SKU

LEGO Harry Potter Humlesnurrs føniks, Vulcan (76394) er en realistisk modell av den ikoniske føniksfuglen fra Harry Potter-filmene. Barn kan stille ut modellen og få fuglen til å «fly» for å imponere alle vennene sine. Byggbar modell av føniksfuglen Vulcan med «flaksende» vinger. Gjenskap føniksfuglen Vulcans flammevinger, kraftige nebb og grasiøse flukt med denne 597 deler …

Les mer...

Priser LEGO Humlesnurrs føniks, Vulcan 76394

Lego.com LEGO.com 349 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Harry Potter

Beskrivelse LEGO Humlesnurrs føniks, Vulcan 76394

LEGO Harry Potter Humlesnurrs føniks, Vulcan (76394) er en realistisk modell av den ikoniske føniksfuglen fra Harry Potter-filmene. Barn kan stille ut modellen og få fuglen til å «fly» for å imponere alle vennene sine.

Byggbar modell av føniksfuglen Vulcan med «flaksende» vinger
Gjenskap føniksfuglen Vulcans flammevinger, kraftige nebb og grasiøse flukt med denne 597 deler store, klossebygde modellen. Modellen er ikke bare gøyal å bygge og flott som utstillingsmodell – den har dessuten vinger som er leddet for å gi en realistisk «flaksebevegelse». Barn kan vri på spaken bak, så beveger vingene seg grasiøst opp og ned, slik at Vulcans vingespenn på hele 35 cm virkelig kommer til sin rett. Samlermodellen står på en solid sokkel, sammen med en LEGO minifigur av Albus Humlesnurr og en mindre Vulcan-figur.

 • Harry Potter fans vil garantert bli imponert av LEGO Harry Potter Vulcan (76394). Modellen har imponerende detaljer og en mekanisme som får de sammenkoblede vingene til å bevege seg mykt opp og ned.
 • Denne autentiske modellen av føniksfuglen Vulcan står på en solid sokkel og har en spak bak som kontrollerer vingene. Inkluderer også en LEGO minifigur av Albus Humlesnurr og en mindre Vulcan-figur.
 • Ved å dreie på håndtaket bak aktiveres mekanismen som gjør at modellens vinger beveges opp og ned på en realistisk måte.
 • Ser du etter en spesiell gave til en Harry Potter-fan, vil alle barn fra ti år og oppover garantert bli trollbundet av denne detaljerte modellen av føniksfuglen Vulcan med bevegelige vinger.
 • Med et vingespenn på 35 cm og en lengde fra nebb til hale på hele 24 cm er denne mekaniske versjonen av Vulcan en imponerende utstillingsmodell som garantert vil vekke oppsikt.
 • De leddede, bevegelige vingene drives manuelt ved hjelp av mekanismen bakpå leken og krever ikke batterier.
 • Klare instruksjoner garanterer en givende byggeopplevelse, stor tilfredsstillelse og et sluttresultat som sprer glede lenge.
 • LEGO Harry Potter leker inneholder favorittfigurer, fantastiske funksjoner og velkjente steder fra de populære filmene. De er perfekte som gaver til alle barn som ønsker å ta del i de magiske filmene.
 • LEGO byggesett oppfyller bransjens strenge kvalitetsstandarder. Det gjør at de er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre, slik det har vært helt siden 1958.
 • LEGO komponenter slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å påse at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Humlesnurrs føniks, Vulcan
SKU
76394
EAN
5702016971651
UPC
673419344883
Deler
597
Tema
LEGO Harry Potter
LEGO pris
349 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.