LEGO 76395 Advent Calendar

01-09-2024

Flytimer p Galtvort

lego 76395 galtvort forste flytime
 • 368 Deler
 • LEGO Star Wars Tema
 • 76395 SKU

Ser du etter en actionfylt Harry Potter-leke? Med LEGO Harry Potter Galtvort: Første flytime (76395) får barn oppleve sopelimeflyging og rumpeldunktrening med et sett som kan bygges om for enda flere magiske eventyr. Høytflygende Harry Potter-magi. Med en funksjon som får sopelimen til å sveve, kan barn gjenskape den kjente flyscenen fra Harry Potter og de …

Les mer...

Priser LEGO 76395 Advent Calendar

Lego.com LEGO.com 279 kr Kjøp
Proshop.no Proshop.no 365 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Star Wars

Beskrivelse LEGO 76395 Advent Calendar

Ser du etter en actionfylt Harry Potter-leke? Med LEGO Harry Potter Galtvort: Første flytime (76395) får barn oppleve sopelimeflyging og rumpeldunktrening med et sett som kan bygges om for enda flere magiske eventyr.

Høytflygende Harry Potter-magi
Med en funksjon som får sopelimen til å sveve, kan barn gjenskape den kjente flyscenen fra Harry Potter og de vises stein og utallige andre gøyale eventyr i luften. Inkluderer tre lange, gjennomsiktige spaker som får minifigurene av madam Hopp, Draco Malfang og Nilus Langballe (med sin kjære Forglemei) til å sveve i luften på sopelimene sine. Modellen kan deles opp i fem moduler som kan settes sammen på forskjellig vis, inkludert et rumpeldunk-pokalrom og et lagerrom med utstyr som barn kan bruke når de skal trene på heksenes og trollmennenes legendariske flysport. Settet inkluderer andre overraskelser også, for eksempel en eksklusiv, gullfarget minifigur av professor Krengle, to tilfeldige trollmanskort-fliser og muligheten til å bygge en komplett modell av Galtvort ved å legge til ekstra rom.

 • LEGO Harry Potter Galtvort: Første flytime (76395) er et allsidig og actionfylt lekesett med flygende sopelimer som fortryller alle som liker Harry Potter-filmene.
 • Inkluderer minifigurer av Nilus Langballe, Draco Malfang og Madam Hopp samt fem byggbare og flyttbare moduler, inkludert et rumpeldunk-pokalrom og et utstyrsrom.
 • Barn bruker de tre lange, gjennomsiktige spakene for å gjenskape den berømte flyscenen og utallige andre luftige eventyr, inkludert rumpeldunktrening.
 • Unge hekser og trollmenn fra sju år og oppover med sans for Harry Potter, vil garantert like dette magiske flylekesettet med kjente figurer og steder fra filmene.
 • Settet er 15 cm høyt, 20 cm bredt og 6 cm dypt og er lett å koble sammen med andre LEGO Harry Potter sett.
 • Denne leken er en del av en serie med modulære sett med autentiske detaljer, som barn kan bygge, kombinere og sette sammen for å skape sin egen Galtvort-modell.
 • Inkluderer en eksklusiv, gullfarget minifigur av professor Krengle som markerer tjueårsjubileet for LEGO Harry Potter. Settet inkluderer også to tilfeldige trollmannskort-samlerfliser (av til sammen 16).
 • LEGO Harry Potter leker inneholder favorittfigurer, fantastiske funksjoner og velkjente steder fra de populære filmene. De er perfekte som gaver til alle barn som ønsker å ta del i de magiske filmene.
 • LEGO byggesett oppfyller bransjens strenge kvalitetsstandarder. Det gjør at de er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre. Slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO komponenter slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sjekke at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Advent Calendar
SKU
76395
EAN
5702017006185
Deler
368
Tema
LEGO Star Wars
LEGO pris
279 kr
Utgivelsesdato
1. september 2024
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.