LEGO McLaren Elva 76902

McLaren Elva-modell for lek og utstilling

lego 76902 mclaren elva
 • 263 Deler
 • LEGO Speed Champions Tema
 • 76902 SKU

Med LEGO Speed Champions McLaren Elva (76902) byggesettet får barn og bilentusiaster muligheten til å samle på og bygge en av verdens mest eksklusive sportsbiler. Den detaljerte modellen er særdeles slående og passer like godt til utstilling som til fartsfylte og aerodynamiske billøp! Akkurat som i virkeligheten. Denne samlermodellen har mange autentiske detaljer, inkludert et bredt …

Les mer...

Priser LEGO McLaren Elva 76902

Lego.com LEGO.com 189 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Speed Champions

Beskrivelse LEGO McLaren Elva 76902

Med LEGO Speed Champions McLaren Elva (76902) byggesettet får barn og bilentusiaster muligheten til å samle på og bygge en av verdens mest eksklusive sportsbiler. Den detaljerte modellen er særdeles slående og passer like godt til utstilling som til fartsfylte og aerodynamiske billøp!

Akkurat som i virkeligheten
Denne samlermodellen har mange autentiske detaljer, inkludert et bredt understell som gir plass til en toseters cockpit. Inkluderer også en minifigur av McLaren-sjåfør med racerbildrakt, hjelm og skiftenøkkel, som virkelig får fart på den fantasifylte leken.

En hyllest til fart og innovasjon
LEGO Speed Champions byggesettene inneholder miniatyrversjoner av verdens ledende og mest berømte kjøretøy. Kjøretøyene er flotte som utstillingsmodeller og for bruk i spennende billøp mot andre kjøretøy i Speed Champions serien.

 • Et spektakulært lekesett med en fantastisk detaljert kopi av den ultra-eksklusive bilen McLaren Elva. Perfekt for barn og alle som er interessert i høytpresterende sportsbiler.
 • Hva inneholder esken? Alt du trenger for å bygge en imponerende samlermodell av McLaren Elva samt en minifigur av en McLaren-sjåfør med racerbildrakt, hjelm og skiftenøkkel.
 • Barn og bilentusiaster kan lære hvordan McLaren Elva er designet mens de bygger modellen, og etterpå kan de vise den fram eller konkurrere mot andre lekebiler i Speed Champions serien.
 • Dette LEGO Speed Champions McLaren Elva (76902) lekesettet består av 263 deler og er flott som gave til bursdag og alle andre anledninger. Passer for jenter og gutter fra sju år og oppover og bilentusiaster i alle aldre.
 • McLaren Elva er 4 cm høy, 16 cm lang og 7 cm bred. Det åtte knotter brede understellet gir plass til en åpen toseters cockpit og mange autentisk detaljer på karosseriet.
 • Krever ikke batterier. Lekebilen drives av barns fantasi, og derfor varer den actionfylte billøp-leken så lenge barna selv vil!
 • Inneholder brukervennlige, trinnvise byggeinstruksjoner for å gi barn og voksne en enkel byggeprosess.
 • Med LEGO Speed Champions sett kan barn og bilentusiaster oppleve noen av verdens mest spennende kjøretøy på nært hold, med autentiske kjøretøymodeller som passer like godt til lek som til utstilling.
 • Helt siden 1958 har LEGO klossene oppfylt strenge bransjestandarder. Det gjør at klossene alltid er ensartede, kompatible og lette å ta fra hverandre.
 • Disse LEGO Speed Champions byggelekene testes grundig for å sikre at hvert eneste lekesett oppfyller strenge sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO McLaren Elva
SKU
76902
EAN
5702016912487
UPC
673419338905
Deler
263
Tema
LEGO Speed Champions
LEGO pris
189 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.