LEGO Chevrolet Corvette C8.R og 1969 Chevrolet Corvette 76903

Gjr deg klar for fartsfylt moro med to legendariske Chevrolet-biler

lego 76903 chevrolet corvette c8 r og 1968 chevrolet corvette
 • 512 Deler
 • LEGO Speed Champions Tema
 • 76903 SKU

Settet LEGO Speed Champions Chevrolet Corvette C8.R og 1969 Chevrolet Corvette (76903) er den perfekte gaven til alle som liker høytpresterende biler. Nå kan barn og andre bilinteresserte samle på og oppleve to eksepsjonelle Corvette-biler fra forskjellige tidsepoker. Disse episke bilene har mange realistiske detaljer og er gøyale å bygge og konkurrere med og tar …

Les mer...

Priser LEGO Chevrolet Corvette C8.R og 1969 Chevrolet Corvette 76903

Lego.com LEGO.com 349 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Speed Champions

Beskrivelse LEGO Chevrolet Corvette C8.R og 1969 Chevrolet Corvette 76903

Settet LEGO Speed Champions Chevrolet Corvette C8.R og 1969 Chevrolet Corvette (76903) er den perfekte gaven til alle som liker høytpresterende biler. Nå kan barn og andre bilinteresserte samle på og oppleve to eksepsjonelle Corvette-biler fra forskjellige tidsepoker. Disse episke bilene har mange realistiske detaljer og er gøyale å bygge og konkurrere med og tar seg også godt ut på utstilling!

Akkurat som i virkeligheten
Disse to Speed Champions kjøretøyene har bredt understell som gir plass til en toseters cockpit og ekstra mange autentiske detaljer. Og med de to Chevrolet-sjåførminifigurene er alt duket for legendariske billøp.

De beste racerbilsettene!
LEGO Speed Champions settene inneholder miniatyrversjoner av verdens mest innovative og berømte kjøretøy. Samlermodellene er flotte som utstillingsmodeller og for bruk i spennende billøp mot andre kjøretøy i Speed Champions serien.

 • Lekesettet LEGO Speed Champions Chevrolet Corvette C8.R og 1969 Chevrolet Corvette (76903) er perfekt for barn og alle som er interessert i høytpresterende kjøretøy og fartsfylte billøp.
 • Hva inneholder esken? Alt du trenger for å bygge en imponerende samlermodell av en Chevrolet Corvette C8.R og en 1969 Chevrolet Corvette samt to sjåfører i form av minifigurer med racerbildrakt, hjelm og skiftenøkkel.
 • Mens de bygger, kan barn og bilentusiaster utforske hvordan de to Corvette-modellene er konstruert, og etterpå kan de vise dem fram eller arrangere episke Speed Champions billøp.
 • LEGO Speed Champions Chevrolet Corvette C8.R og 1968 Chevrolet Corvette består av 512 deler og er flott som gave til bursdag, jul og alle andre anledninger. Passer for barn fra åtte år og oppover og alle som liker høytpresterende biler.
 • Begge samlermodellene har perfekt størrelse for lek, både hjemme og på tur. Corvette C8.R er 4 cm høy, 16 cm lang og 7 cm bred.
 • Lekesettet krever ikke batterier – det drives av barns fantasi, så leken kan foregå helt uten pit-stopp!
 • Inkluderer brukervennlige, trinnvise byggeinstruksjoner til begge modellene, som gjør det lett for både barn og voksne å bygge i sitt eget tempo.
 • Med LEGO Speed Champions sett kan barn og bilentusiaster oppleve noen av verdens mest spennende biler på nært hold, med autentiske kjøretøymodeller som passer like godt til billøp-lek som til utstilling.
 • Helt siden 1958 har LEGO klossene oppfylt strenge bransjestandarder, og det gjør at klossene alltid er ensartede, kompatible og lette å ta fra hverandre.
 • Disse LEGO Speed Champions byggelekene testes grundig for å sikre at hvert eneste lekesett oppfyller strenge sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Chevrolet Corvette C8.R og 1969 Chevrolet Corvette
SKU
76903
EAN
5702016912494
UPC
673419338912
Deler
512
Tema
LEGO Speed Champions
LEGO pris
349 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.