LEGO Mopar Dodge//SRT Top Fuel & 1970 Dodge Challenger 76904

F fartsfylt billp-action med to fantastisk detaljerte Dodge-modeller!

LEGO 76904 Mopar Dodge//SRT Top Fuel Dragster and 1970 Dodge Challenger T/A - 20210502
 • 627 Deler
 • LEGO Speed Champions Tema
 • 76904 SKU

Fans av kjappe kjøretøy vil garanter like byggesettet LEGO Speed Champions Mopar Dodge//SRT Top Fuel Dragster & 1970 Dodge Challenger T/A (76904). Disse utstillings- og lekemodellene er stappfulle av detaljer og byr på en engasjerende og gøyal byggeopplevelse. Leken ligger i detaljene!. Samlerlekebilene i dette lekesettet har brede understell som gir plass til mange kule detaljer. …

Les mer...

Priser LEGO Mopar Dodge//SRT Top Fuel & 1970 Dodge Challenger 76904

Lego.com LEGO.com 559 kr Kjøp
Proshop.no Proshop.no 710 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Speed Champions

Beskrivelse LEGO Mopar Dodge//SRT Top Fuel & 1970 Dodge Challenger 76904

Fans av kjappe kjøretøy vil garanter like byggesettet LEGO Speed Champions Mopar Dodge//SRT Top Fuel Dragster & 1970 Dodge Challenger T/A (76904). Disse utstillings- og lekemodellene er stappfulle av detaljer og byr på en engasjerende og gøyal byggeopplevelse.

Leken ligger i detaljene!
Samlerlekebilene i dette lekesettet har brede understell som gir plass til mange kule detaljer. Og med to sjåførminifigurer i Dodge-antrekk og hjelm er det duket for dramatiske billøp!

Gjenskap actionfylte billøp!
LEGO Speed Champions settene inneholder miniatyrversjoner av verdens mest kjente høytpresterende kjøretøy. Barn og bilentusiaster kan samle på, bygge og vise fram favorittene sine eller bruke dem i spennende billøp mot andre kjøretøymodeller i Speed Champions serien.

 • Det spektakulære byggesettet LEGO Speed Champions Mopar Dodge//SRT Top Fuel Dragster & 1970 Dodge Challenger T/A (76904) er perfekt for alle som er interessert i ekstraordinære kjøretøy og actionfylte billøp.
 • Hva inneholder esken? Alt du trenger for å bygge modeller av Mopar Dodge//SRT Top Fuel Dragster & 1970 Dodge Challenger T/A samt to minifigursjåfører med Dodge-drakt og hjelmer.
 • Barn og bilentusiaster kan utforske hvordan to Dodge-superbiler er konstruert, og etterpå kan de vise dem fram til venner eller arrangere episke Speed Champions billøp.
 • Dette LEGO Speed Champions lekesettet består av 627 deler og er flott som gave til bursdag og alle andre anledninger. Passer for bilinteresserte barn fra åtte år og oppover og for alle som liker høytpresterende dragstere.
 • Mopar Dodge//SRT Top Fuel Dragster er 10 cm høy, 35 cm lang og 7 cm bred, mens 1970 Dodge Challenger T/A er 5 cm høy, 16 cm lang og 7 cm bred.
 • Dette byggesettet krever ikke batterier. Det drives av barns fantasi, så den actionfylte billøp-leken varer så lenge barna selv vil!
 • Har du lyst til å gi dette Dodge-lekesettet til en som ikke er vant til å bygge LEGO modeller? Det er ikke noe problem. Settet inkluderer enkle, trinnvise instruksjoner til begge modellene!
 • Med LEGO Speed Champions sett kan barn og bilentusiaster oppleve noen av verdens mest spennende biler på nært hold, med autentiske kjøretøymodeller som passer like godt til billøp-lek som til utstilling.
 • Helt siden 1958 har LEGO klossene oppfylt bransjens strengeste standarder, og det gjør at klossene alltid er ensartede, kompatible og lette å ta fra hverandre.
 • Disse LEGO Speed Champions byggelekene testes grundig for å sikre at hvert eneste lekesett oppfyller strenge sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Mopar Dodge//SRT Top Fuel & 1970 Dodge Challenger
SKU
76904
EAN
5702016912500
UPC
673419338929
Deler
627
Tema
LEGO Speed Champions
LEGO pris
559 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.