LEGO Ford GT Heritage Edition og Bronco R 76905

To eksepsjonelle Ford-kjrety i ett fantastisk lekesett

lego 76905 ford gt heritage edition og bronco r
 • 660 Deler
 • LEGO Speed Champions Tema
 • 76905 SKU

Barn og bilentusiaster vil garantert like byggesettet LEGO Speed Champions Ford GT Heritage Edition og Bronco R (76905). De to modellbilene er fulle av realistiske detaljer og byr på en gøyal byggeopplevelse. I tillegg serverer de heftig billøp-action både på og utenfor banen og er supre som utstillingsmodeller! Detaljer som inspirerer!. Kjøretøyene i dette lekesettet har …

Les mer...

Priser LEGO Ford GT Heritage Edition og Bronco R 76905

Lego.com LEGO.com 454 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Speed Champions

Beskrivelse LEGO Ford GT Heritage Edition og Bronco R 76905

Barn og bilentusiaster vil garantert like byggesettet LEGO Speed Champions Ford GT Heritage Edition og Bronco R (76905). De to modellbilene er fulle av realistiske detaljer og byr på en gøyal byggeopplevelse. I tillegg serverer de heftig billøp-action både på og utenfor banen og er supre som utstillingsmodeller!

Detaljer som inspirerer!
Kjøretøyene i dette lekesettet har et bredt understell som gir plass til en toseters cockpit og massevis av autentiske detaljer. Og med to sjåførminifigurer i Ford-drakt og hjelm er det duket for masse adrenalinfylt action!

Modeller i liten skala gir LEGO opplevelser i stor skala
LEGO Speed Champions settene inneholder miniatyrversjoner av verdens mest kjente og raskeste kjøretøy. Barn og bilentusiaster kan samle på, bygge og vise fram favorittene sine eller bli med venner i spennende billøp mot andre kjøretøymodeller i Speed Champions serien.

 • Det imponerende byggesettet LEGO Speed Champions Ford GT Heritage Edition og Bronco R (76905) er perfekt for alle som liker eksepsjonelle biler og actionfylte billøp.
 • Hva inneholder esken? Alt du trenger for å bygge modeller av Ford GT Heritage Edition og Bronco R samt to minifigursjåfører med Ford-drakt og hjelmer.
 • Barn og bilentusiaster kan samle på, bygge og utforske to verdenskjente Ford-kjøretøy før de arrangerer episke billøp mot andre kjøretøy fra Speed Champions serien.
 • Dette LEGO Speed Champions lekesettet består av 660 deler og er flott som gave til bursdag og alle andre anledninger. Passer for barn fra åtte år og oppover og alle som liker høytpresterende biler.
 • Ford GT Heritage Edition er 4 cm høy, 16 cm lang og 7 cm bred. Ford Bronco R er 7 cm høy, 19 cm lang og 8 cm bred.
 • Disse kule lekebilene krever ikke batterier – de drives av barns fantasi!
 • Har du lyst til å gi dette Ford-lekesettet til en som ikke er vant til å bygge LEGO modeller? Det er ikke noe problem. Settet inkluderer enkle, trinnvise instruksjoner til begge modellene!
 • Med LEGO Speed Champions sett kan barn og bilentusiaster oppleve noen av verdens mest spennende biler på nært hold, med autentiske kjøretøymodeller som passer like godt til billøp-lek som til utstilling.
 • Alle LEGO Speed Champion komponenter oppfyller strenge bransjestandarder, noe som sikrer at de er kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre.
 • LEGO Speed Champion klosser og deler slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å kontrollere at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Ford GT Heritage Edition og Bronco R
SKU
76905
EAN
5702016980561
UPC
673419345194
Deler
660
Tema
LEGO Speed Champions
LEGO pris
454 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.