LEGO Stygimoloch på rømmen 76939

Actionfylt dinosaurlekesett for sm barn

lego 76939 stygimoloch pa rommen
 • 129 Deler
 • LEGO Jurassic World Tema
 • 76939 SKU

Små barn kan lære å bygge og finne på spennende historier med lekesettet Stygimoloch på rømmen (76939). Settet er inspirert av animasjonsserien Jurassic World Camp Cretaceous og inkluderer lekefigurer av en Stygimoloch og Ankylosaurus-ungen Bumpy, en terrengbil med avtakbart dinosaurbur og en detaljert trehytte med sklie til Bumpy. Settet inkluderer også tre minifigurer og mange …

Les mer...

Priser LEGO Stygimoloch på rømmen 76939

Lego.com LEGO.com 349 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Jurassic World

Beskrivelse LEGO Stygimoloch på rømmen 76939

Små barn kan lære å bygge og finne på spennende historier med lekesettet Stygimoloch på rømmen (76939). Settet er inspirert av animasjonsserien Jurassic World Camp Cretaceous og inkluderer lekefigurer av en Stygimoloch og Ankylosaurus-ungen Bumpy, en terrengbil med avtakbart dinosaurbur og en detaljert trehytte med sklie til Bumpy. Settet inkluderer også tre minifigurer og mange tilbehørselementer som inspirerer til timevis med lek.

Lett å bygge
Det følger med enkle bildeinstruksjoner, slik at settet blir lett å bygge for barn som ikke har lært seg å lese ordentlig ennå. Digitale Instructions PLUS i gratisappen LEGO Building Instructions inkluderer visningsverktøy for zooming og rotering som gjør byggingen ekstra gøyal.

For barn fra fire år og oppover
Byggbare LEGO 4+ sett introduserer små barn for en stor verden full av filmfavoritter, TV-figurer og hverdagshelter. Settene inneholder modeller med startkloss-sokler som gjør det lett for nybegynnere å bygge kjøretøy, bygninger og andre ting på egen hånd (eller sammen med eldre søsken eller en voksen) og komme raskt i gang med leken.

 • Gi små barn en spennende introduksjon til LEGO Jurassic World med lekesettet Stygimoloch på rømmen (76939). Settet inneholder dinosaurer, et terrengkjøretøy og en trehytte.
 • Dette Jurassic World Camp Cretaceous-settet inkluderer minifigurer av Ben, Brooklynn og Claire Dearing, en lekefigur av en Stygimoloch og en lekefigur av Ankylosaurus-ungen Bumpy som stimulerer til actionfylt rollespill.
 • Den byggbare trehytten/utkikksposten inneholder seng, vask, toalett, stige og sklie til dinosaurungen Bumpy. Settet inkluderer også en lettbygd terrengbil med avtakbart bur til Stygimoloch-dinosauren.
 • Dette startsettet består av 129 deler og har mange tilbehørselementer, inkludert en bedøvelsespistol, gulrot, spade og dinosaurbæsj. Det er en flott bursdags- eller høytidsgave til kreative barn fra fire år og oppover.
 • Trehuset er 11 cm høyt, 16 cm bredt og 10 cm dypt. I kombinasjon med de andre modellene, minifigurene og dinosaurene byr trehuset på spennende opplevelser hver eneste dag.
 • Et perfekt startsett for små barn som ikke har lært å lese ordentlig ennå. Ved hjelp av de enkle, illustrerte instruksjonene kan de bygge på egen hånd eller sammen med eldre søsken eller en voksen.
 • Du kan gjøre byggeprosessen ekstra spennende og gøyal for barn med Instructions PLUS i gratisappen LEGO Building Instructions. Instructions PLUS inneholder verktøy for zooming og rotering.
 • Med de byggbare LEGO Jurassic World 4+ lekesettene får barn en gøyal introduksjon til dinosaurleker, og de lærer å bygge og være kreative gjennom lek.
 • LEGO komponenter oppfyller strenge bransjestandarder som sikrer at de er ensartede og kompatible og alltid sitter godt sammen. Slik har det vært siden 1958.
 • LEGO komponenter slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å kontrollere at de oppfyller høye, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Stygimoloch på rømmen
SKU
76939
EAN
5702017079721
Deler
129
Tema
LEGO Jurassic World
LEGO pris
349 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.