LEGO Wystawa skamieniałości tyranozaura 76940

Gyalt lekesett med et tft, byggbart T. rex-skjelett

lego 76940 wystawa skamienialosci tyranozaura
 • 198 Deler
 • LEGO Jurassic World Tema
 • 76940 SKU

Barn kan lære om dinosaurer mens de bygger sin egen T. rex fossilutstilling (76940). Et flott LEGO Jurassic World gavesett til dinosaurinteresserte barn som fortjener en oppmerksomhet. Lekesettet inneholder en byggbar og bevegelig T. rex-skjelettmodell med utstillingssokkel, en figur av en Triceratops-unge, tavle og pekestokk. Kreativ lek. Settet inneholder minifigurer av to populære karakterer fra Jurassic …

Les mer...

Priser LEGO Wystawa skamieniałości tyranozaura 76940

Proshop.no Proshop.no -3% 386 kr Kjøp
Lego.com LEGO.com 399 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Jurassic World

Beskrivelse LEGO Wystawa skamieniałości tyranozaura 76940

Barn kan lære om dinosaurer mens de bygger sin egen T. rex fossilutstilling (76940). Et flott LEGO Jurassic World gavesett til dinosaurinteresserte barn som fortjener en oppmerksomhet. Lekesettet inneholder en byggbar og bevegelig T. rex-skjelettmodell med utstillingssokkel, en figur av en Triceratops-unge, tavle og pekestokk.

Kreativ lek
Settet inneholder minifigurer av to populære karakterer fra Jurassic World – Owen Grady og Darius (fra Jurassic World Camp Cretaceous) – som inspirerer barn til spennende paleontolog-rollespill, hvor de lager sine egne, spennende historier. Med enkle, illustrerte instruksjoner kan også yngre LEGO fans bygge selvstendig og oppleve god mestringsfølelse.

Dinosaurmoro!
LEGO Jurassic World produktserien inneholder byggesett for alle aldre og inkluderer støpte, byggbare dinosaurfigurer, minifigurer, imponerende bygninger og kule kjøretøy, som kan lekes med og stilles ut.

  li>Barn kan bygge en T. rex fossilutstilling og ta på seg rollen som paleontologer med dette gøyale LEGO Jurassic World lekesettet (76940), som inkluderer en byggbar T. rex-skjelettmodell.
 • Inneholder minifigurer av Darius og Owen Grady, en figur av en Triceratops-unge, en byggbar tavle samt tilbehør som pekestokk, dinosauregg, tannfossil og et blad.
 • T. rex-skjelettet er bevegelig, og barn kan leke med det akkurat som de leker med vanlige LEGO dinosaurfigurer. Det følger med en sokkel som skjelettet kan plasseres på for utstilling.
 • Lekesettet er inspirert av Jurassic World Camp Cretaceous og andre Jurassic World-historier og passer perfekt som bursdags-, jule- og overraskelsesgave til dinosaurinteresserte barn fra sju år og oppover.
 • T. rex-skjelettet med sokkel er 13 cm høyt, 29 cm langt og 9 cm bredt. I kombinasjon med andre modeller og minifigurer byr settet på gøyal lek hver eneste dag.
 • Settet består av 198 deler og er perfekt for små LEGO fans som er klar for en litt mer utfordrende byggeopplevelse. Settet inkluderer en illustrert, trinnvis veiledning som gjør modellen lett å bygge selv for nybegynnere.
 • Med LEGO Jurassic World byggesettene kan barn (og voksne fans) gjenskape scener fra animasjonsseriene og filmene, finne på egne dinosaureventyr eller bygge og vise fram de flotte samlermodellene.
 • LEGO komponenter oppfyller strenge bransjestandarder. Det gir klosser som sitter godt sammen og danner solide modeller.
 • For å sikre at LEGO klosser og deler oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder testes de grundig.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Wystawa skamieniałości tyranozaura
SKU
76940
EAN
5702017079738
Deler
198
Tema
LEGO Jurassic World
LEGO pris
399 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.