LEGO Jakten på Carnotaurus 76941

Actionfylt lekesett for sm dinosaurelskere!

lego 76941 jakten pa carnotaurus
 • 240 Deler
 • LEGO Jurassic World Tema
 • 76941 SKU

Med lekesettet LEGO Jurassic World Jakten på Carnotaurus (76941) får barn timevis med kreativ moro. Settet inkluderer en bevegelig Carnotaurus-figur, byggbart helikopter og pickup. Helikopterleken har en minifigurcockpit, rotorer som går rundt, og knotteskyter som inspirerer til actionfylt lek. Alle tre minifigurene av populære Jurassic World-karakterer får plass i pickupen, som har lasteplan og førerhus …

Les mer...

Priser LEGO Jakten på Carnotaurus 76941

Lego.com LEGO.com 454 kr Kjøp
Proshop.no Proshop.no 649 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Jurassic World

Beskrivelse LEGO Jakten på Carnotaurus 76941

Med lekesettet LEGO Jurassic World Jakten på Carnotaurus (76941) får barn timevis med kreativ moro. Settet inkluderer en bevegelig Carnotaurus-figur, byggbart helikopter og pickup. Helikopterleken har en minifigurcockpit, rotorer som går rundt, og knotteskyter som inspirerer til actionfylt lek. Alle tre minifigurene av populære Jurassic World-karakterer får plass i pickupen, som har lasteplan og førerhus med avtakbart tak for enkel atkomst.

Flott gaveidé
En superflott gave til barn som liker dinosaurer. Settet inkluderer brukervennlige, illustrerte instruksjoner som gjør at små LEGO fans kan bygge alene og ha glede av hele opplevelsen.

Dinosaur-action
LEGO Jurassic World produktserien inneholder byggesett for alle aldre og inkluderer støpte, byggbare dinosaurfigurer, populære karakterer fra animasjonsseriene og filmene, kule kjøretøy og mye mer for lek og utstilling.

 • Barn kan iscenesette en spennende dinosaurjakt på Carnotaurus med dette gøyale LEGO Jurassic World lekesettet (76941), som inneholder byggbare modeller av et helikopter og en pickup.
 • Inneholder tre minifigurer: Kenji, Sammy og Owen Grady. Inneholder også en bevegelig lekefigur av en Carnotaurus og en elektrosjokkpistol for actionfylt lek.
 • Lekehelikopteret har en minifigurcockpit som kan åpnes, rotorer som går rundt, og en knotteskyter. Pickupen har plass til alle tre minifigurene, et førerhus med tak som kan tas av, og et lasteplan.
 • Lekesettet er inspirert av Jurassic World Camp Cretaceous og andre Jurassic World-historier og passer perfekt som bursdags-, jule- og overraskelsespresang til dinosaurinteresserte barn fra sju år og oppover.
 • Helikopteret er 7 cm høyt, 20 cm langt og 6 cm bredt. I kombinasjon med pickupen, dinosaurfiguren og minifigurene inspirerer helikopteret til lek og moro hver eneste dag.
 • Dette 240-deler store settet inneholder illustrerte, trinnvise instruksjoner som gir dinosaurinteresserte barn som ikke er vant til LEGO klosser, en god byggeopplevelse.
 • Med LEGO Jurassic World byggemodellene kan barn (og voksne fans) gjenskape scener fra animasjonsseriene og filmene, finne på egne dinosaureventyr eller bygge og vise fram de flotte samlermodellene.
 • LEGO komponenter oppfyller strenge bransjestandarder, og det sikrer at de er kompatible og alltid sitter godt sammen.
 • For å sikre at LEGO klosser og deler oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder testes de på grundigste vis.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Jakten på Carnotaurus
SKU
76941
EAN
5702017079745
Deler
240
Tema
LEGO Jurassic World
LEGO pris
454 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.