LEGO Baryonyx’ båtflukt 76942

Dinosaur-action med byggbar, flytende lekebt

lego 76942 baryonyx batflukt
 • 308 Deler
 • LEGO Jurassic World Tema
 • 76942 SKU

Nå kan barn oppleve actionfylt LEGO Jurassic World lek til vanns med settet Baryonyx’ båtflukt (76942). Dette er det første LEGO Jurassic World settet som inneholder båter, hvorav den ene er en klossebygd båt som kan flyte med den bevegelige Baryonyx-dinosaurfiguren om bord. Båten har dinosaurbur, roterende lyskaster og et førerhus som kan tas av …

Les mer...

Priser LEGO Baryonyx’ båtflukt 76942

Lego.com LEGO.com 699 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Jurassic World

Beskrivelse LEGO Baryonyx’ båtflukt 76942

Nå kan barn oppleve actionfylt LEGO Jurassic World lek til vanns med settet Baryonyx’ båtflukt (76942). Dette er det første LEGO Jurassic World settet som inneholder båter, hvorav den ene er en klossebygd båt som kan flyte med den bevegelige Baryonyx-dinosaurfiguren om bord. Båten har dinosaurbur, roterende lyskaster og et førerhus som kan tas av for atkomst til lasterommet.

Kreativ bygging og lek
Dette settet er flott som gave til barn som vil ha de nyeste lekene. Settet inkluderer også en dinosaurunge, to lekefisker, fire LEGO minifigurer og masse tilbehørselementer som bedøvelse, elektrosjokkpistol, dinosauregg, redningsvester og mer for fantasifull lek. Trinnvise instruksjoner følger med, slik at selv LEGO nybegynnere får en gøyal byggeopplevelse.

En verden full av dinosaurlek
LEGO Jurassic World produktserien inneholder kvalitetssett for alle aldersgrupper og inkluderer støpte, byggbare dinosaurfigurer, minifigurer, imponerende bygninger og kule kjøretøy, som kan lekes med og stilles ut.

 • Barn kan rollespille en spennende Baryonyx’ båtflukt med dette kule LEGO Jurassic World lekesettet (76942), som inneholder en tøff, byggbar båt som kan flyte selv med en dinosaur om bord!
 • Inneholder fire minifigurer: Darius, Yaz, Owen Grady og en vakt. Settet inneholder også en bevegelig Baryonyx, en dinosaurunge og to lekefisker samt tilbehørselementer som bedøvelse, elektrosjokkpistol og to dinosauregg.
 • Båten har førerhus som kan tas av for enkel atkomst til lasterommet, et dinosaurbur og en roterende lyskaster. Settet inneholder også en liten speedbåt som flyter.
 • Dette kvalitetssettet er inspirert av Jurassic World Camp Cretaceous og andre Jurassic World-historier og passer perfekt som jule-, bursdags- eller overraskelsespresang til barn fra åtte år og oppover.
 • Den store, flytende båten er 14 cm høy, 40 cm lang og 13 cm bred. Dette er det første LEGO Jurassic World settet som inneholder båter!
 • Er det dinosaurinteresserte barnet ditt lite vant til å bygge med LEGO klosser? Det gjør ingenting. Dette 308 deler store settet inkluderer nemlig en illustrert, trinnvis veiledning som gjør at selv nybegynnere klarer brasene.
 • Med LEGO Jurassic World byggemodellene kan barn (og voksne fans) gjenoppleve scener fra animasjonsseriene og filmene, finne på egne historier eller bygge og vise fram de tøffe modellene.
 • LEGO komponenter oppfyller strenge bransjestandarder, og det gir klosser som sitter godt sammen og danner solide modeller.
 • For å sikre at LEGO klosser og deler oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder testes de på alle tenkelige måter.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Baryonyx’ båtflukt
SKU
76942
EAN
5702017079752
Deler
308
Tema
LEGO Jurassic World
LEGO pris
699 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.