LEGO Monkie Kids himmeljager 80008

Gyale Monkie Kid oppdrag med himmeljager med avtakbar motorsykkel!

lego 80008 monkie kids himmeljager
 • 529 Deler
 • LEGO Monkie Kid Tema
 • 80008 SKU

Med dette tøffe LEGO lekesettet (80008) kan barn ta på seg rollen som helten Monkie Kid, fly himmeljageren hans, slåss om Den gylne staven og redde en sivilperson. Lekejageren er utstyrt med diskskytere og har en minifigurcockpit som kan tas av og bli til en lynrask motorsykkel. Onde Red Sons byggbare, doble flammejetpakke og Makthanske …

Les mer...

Priser LEGO Monkie Kids himmeljager 80008

LEGO.com LEGO.com -5% 599 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Monkie Kid

Beskrivelse LEGO Monkie Kids himmeljager 80008

Med dette tøffe LEGO lekesettet (80008) kan barn ta på seg rollen som helten Monkie Kid, fly himmeljageren hans, slåss om Den gylne staven og redde en sivilperson. Lekejageren er utstyrt med diskskytere og har en minifigurcockpit som kan tas av og bli til en lynrask motorsykkel. Onde Red Sons byggbare, doble flammejetpakke og Makthanske åpner for spennende kamplek. Settet er perfekt som LEGO gave til barn fra åtte år og oppover. Det inkluderer fire minifigurer som barna kan velge mellom når de rollespiller.

Interaktive instruksjoner!
Denne kreative leken inkluderer trykte byggeinstruksjoner. I tillegg finnes det Instructions PLUS for denne modellen i LEGO Life gratisappen, og der kan barn zoome, rotere og visualisere flammejetfartøyet mens de bygger det.

Gøyalt og pedagogisk
LEGO Monkie Kid settene tar utgangspunkt i kinesisk kultur og kinesiske verdier og er inspirert av fortellingene om Monkey King fra den klassiske romanen Reisen mot Vest. Gjennom kreativ bygging og lek lærer barn å være modige og tilpasningsdyktige.

 • Husets unge helt kan slåss om Den gylne staven og forsvare sivilisten Ai mot Red Son og Bull-klonene i settet LEGO Monkie Kids himmeljager (80008), som inkluderer et flott, byggbart lekeluftfartøy med en avtakbar motorsykkel.
 • Barn kan finne på gøyale og originale rollespilleventyr med minifigurer av Monkie Kid med Den gylne staven, Red Son med makthanske og klossebygd, dobbel flammejetpakke samt Growl og Ai.
 • Himmeljageren har regulerbare vinger med to diskskytere, to store jetmotorer og minifigurcockpit for Monkie Kid. Cockpiten kan kobles fra og å bli til en lynrask LEGO motorsykkel som brukes i actionfylte bakkeoppdrag.
 • Dette flylekesettet består av 529 deler og byr på en gøyal og tilfredsstillende byggeopplevelse for jenter og gutter fra åtte år og oppover. Settet er perfekt som bursdagsgave, en spesiell LEGO overraskelse eller høytidsgave.
 • Himmeljageren er gøyal å leke med alene og sammen med andre og er over 13 cm høy, 28 cm lang og 30 cm bred. Den tar seg flott ut på barnerommet når den ikke er ute på luftige oppdrag med Monkie Kid!
 • Dette LEGO Monkie Kid samlerlekesettet består kun av LEGO byggeklosser og drives av barns kreativitet. Settet krever ingen batterier, og derfor kan leken vare så lenge barna vil!
 • Med Instructions PLUS i LEGO Life gratisappen kan unge byggere se den unike lekemodellen fra alle vinkler mens de bygge. Det gir dem mestringsfølelse og en flott byggeopplevelse!
 • LEGO Monkie Kid lekebyggesett er inspirert av den kinesiske myten om Monkey King. De er morsomme, styrker barns kreativitet og inspirerer dem til å være modige og tilpasningsdyktige.
 • Byggere trenger ikke Monkie Kids krefter for å klare å sette sammen og ta fra hverandre LEGO byggeklosser! Helt siden 1958 har LEGO klossene oppfylt de strengeste bransjestandarder, og det gir ensartede klosser som er lette å sette sammen.
 • LEGO klosser og deler droppes, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at dette samlersettet for barn med lekejagerfly og innebygd motorsykkel oppfyller verdens strengeste sikkerhets- og kvalitetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Monkie Kids himmeljager
SKU
80008
UPC
673419325530
Deler
529
Tema
LEGO Monkie Kid
LEGO pris
630 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.