LEGO Monkey King krigerrobot 80012

Monkie Kid action med LEGO Monkey King krigerrobot!

lego 80012 monkey king krigerrobot
 • 1629 Deler
 • LEGO Monkie Kid Tema
 • 80012 SKU

LEGO Monkie Kid fans kan redde uskyldige sivile med den store og bevegelige Monkey King krigerroboten (80012) som er utstyrt med gullfargede elementer og en stav som kan forlenges. Settet inneholder også en knotteskytende Bull-klone robotleke og Pigsys nudelrestaurant, som inspirerer til enda flere kreative fortellinger. Dette er en perfekt LEGO gave til barn fra …

Les mer...

Priser LEGO Monkey King krigerrobot 80012

Lego.com LEGO.com 1 189 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Monkie Kid

Beskrivelse LEGO Monkey King krigerrobot 80012

LEGO Monkie Kid fans kan redde uskyldige sivile med den store og bevegelige Monkey King krigerroboten (80012) som er utstyrt med gullfargede elementer og en stav som kan forlenges. Settet inneholder også en knotteskytende Bull-klone robotleke og Pigsys nudelrestaurant, som inspirerer til enda flere kreative fortellinger. Dette er en perfekt LEGO gave til barn fra ti år og oppover. Gjenskap ikoniske scener fra Monkie Kids liv med de seks minifigurene, Den gylne staven, en byggbar sky til Monkie Kid og en miniatyrmodell av Blomstenes og fruktens fjell.

Instructions PLUS!
Instructions PLUS er digitale og interaktive instruksjoner som viser hvordan det unike lekesettet skal bygges. Instruksjonene er en del av LEGO Life gratisappen og har verktøy for zooming og rotering som hjelper barn å bygge LEGO klossemodellen.

Bygge, leke, lære
LEGO Monkie Kid lekesettene tar utgangspunkt i kinesisk kultur og kinesiske verdier og er inspirert av fortellingene om Monkey King fra den klassiske romanen Reisen mot Vest. Gjennom kreativ bygging og lek lærer barn å være modige og tilpasningsdyktige.

 • LEGO Monkie Kid fans vil garantert like den store, bevegelige Monkey King krigerroboten (80012) og de andre kule modellene, inkludert Pigsys fargerike nudelrestaurant og Bull-klone lekeroboten, som til sammen gir spennende kamplek og kreativ historiefortelling.
 • Gjenskap ikoniske Monkie Kid scenarioer med lekesettets seks minifigurer, deriblant Monkey King og Monkie Kid med Den gylne staven, en byggbar sky med utstillingssokkel og en miniatyrmodell av Blomstenes og fruktens fjell.
 • Settet har også mange elementer som får fart på leken, inkludert LEGO robotlekens store og forlengbare stav, Bull-klone lekerobotens knotteskyter, Monkie Kids soverom over restauranten og et byggbart arkadespill.
 • Dette LEGO settet består av 1629 deler og er flott som bursdagsgave, overraskelsesgave eller høytidsgave for barn fra ti år og oppover. Settet byr på timevis med moro, enten du vil bygge og leke alene eller dele den kreative opplevelsen med venner.
 • LEGO Monkey King robotleken er over 40 cm høy, 23 cm lang og 42 cm bred, og dette flotte lekesettet kan brukes sammen med andre LEGO Monkie Kid byggeleker for enda mer actionfylt lek.
 • Krever ingen batterier! Dette LEGO lekesettet for samlere drives av barns fantasi. Barn kan finne på nye Monkie Kid oppdrag hver dag, med minifigurene, Monkey King roboten og de andre kule modellene.
 • Med Instructions PLUS i LEGO Life gratisappen får barn en enda morsommere byggeopplevelse, takket være verktøy de kan bruke for å zoome, rotere og visualisere byggemodellen mens de bygger. Tøft!
 • Pedagogiske LEGO Monkie Kid byggeleker som er inspirert av den kinesiske legenden om Monkey King, bidrar til å styrke barns kreativitet, mot og tilpasningsevne gjennom bygging og lek.
 • Byggere trenger ikke Monkie Kids krefter for å sette sammen og ta fra hverandre LEGO byggeklosser! Helt siden 1958 har klossene oppfylt de strengeste bransjestandarder, noe som sikrer ensartede klosser som det er lett å sette sammen.
 • LEGO byggeklosser og deler droppes, varmes opp, knuses, vris og analyseres grundig for å sikre at dette samlerbyggesettet oppfyller verdens strengeste sikkerhets- og kvalitetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Monkey King krigerrobot
SKU
80012
EAN
5702016617672
Deler
1629
Tema
LEGO Monkie Kid
LEGO pris
1 189 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.