LEGO Monkie Kid-teamets hemmelige HK 80013

LEGO lekeskip for oppgjr mellom Monkie Kid og Bull-klonene!

lego 80013 monkie kid teamets hemmelige hk
 • 1959 Deler
 • LEGO Monkie Kid Tema
 • 80013 SKU

La barn utforske alle de kule funksjonene i settet LEGO Monkie Kid-teamets hemmelige HK (80013). Dette LEGO lekeskipet kan åpnes og deles opp for å gi enkel tilgang til det detaljerte oppholdsrommet, verkstedet, den bevegelige roboten og mer. Barn kan feste Bull-klonenes stridsbåt til lekekranen på dekket, mens vannjetene til Pigsy og Mei gir enda …

Les mer...

Priser LEGO Monkie Kid-teamets hemmelige HK 80013

Lego.com LEGO.com 1 899 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Monkie Kid

Beskrivelse LEGO Monkie Kid-teamets hemmelige HK 80013

La barn utforske alle de kule funksjonene i settet LEGO Monkie Kid-teamets hemmelige HK (80013). Dette LEGO lekeskipet kan åpnes og deles opp for å gi enkel tilgang til det detaljerte oppholdsrommet, verkstedet, den bevegelige roboten og mer. Barn kan feste Bull-klonenes stridsbåt til lekekranen på dekket, mens vannjetene til Pigsy og Mei gir enda flere gøyale, byggbare kampmuligheter. Dette LEGO settet er perfekt som gave til barn, og byr på spennende rollespilleventyr med sju minifigurer med våpen samt figurer av Sandy og katten Mo.

Interaktive instruksjoner
LEGO Life gratisappen inneholder Instructions PLUS for bygging av denne samlerleken. Her kan barn zoome, rotere og se på modellen mens de bygger den.

Pedagogisk og morsomt!
LEGO Monkie Kid settene tar utgangspunkt i kinesisk kultur og kinesiske verdier. De er inspirert av fortellingene om Monkey King fra den klassiske romanen Reisen mot Vest og bidrar til å utvikle barns kreativitet, mot og tilpasningsevne.

 • Modellen LEGO Monkie Kid-teamets hemmelige HK (80013) for barn byr på fantastiske overraskelser og kan deles opp i tre, slik at det er lett å få tilgang til verkstedet, oppholdsrommet, en bevegelig robot og mer.
 • Barn kan rollespille episke kampscener med minifigurer av Monkie Kid, Pigsy, Mei, general Ironclad, Snort, Grunt og Roar, en figur av Sandy og en figur av katten Mo samt imponerende våpen som Den gylne staven.
 • Denne kreative leken er full av gøyale funksjoner som får i gang leken, inkludert LEGO lekeskipets kran og krok som kan festes til Bull-klonenes knotteskytende stridsbåt og jetpack, samt Pigsy og Meis tøffe knotteskytende vannjeter.
 • Dette LEGO settet består av 1959 deler og passer flott som bursdagsgave, høytidsgave eller gave til andre spesielle anledninger for barn fra ti år og oppover. Settet byr på en utfordrende og tilfredsstillende byggeopplevelse og mange timer med moro, enten du leker alene eller sammen med venner.
 • Monkie Kid-teamets hemmelige HK er over 40 cm høyt, 41 cm langt og 23 cm bredt i båtmodus og kan åpnes opp så det blir 89 cm langt. Og mellom lekeøktene passer settet flott som utstillingsmodell på barnerommet.
 • Dette lekesettet for samlere består kun av LEGO klosser og drives utelukkende av barns fantasi – her trengs det ingen batterier – og derfor varer Monkie Kid leken så lenge barna selv vil!
 • Gi barn en digitalt forbedret byggeopplevelse med Instructions PLUS i LEGO Life gratisappen. Her kan de zoome, rotere og visualisere denne unike leken mens de bygger den. Fabelaktig!
 • Pedagogiske LEGO Monkie Kid byggeleker er inspirert av de kinesiske mytene om Monkey King, og de bidrar til å styrke barns mot og tilpasningsevne gjennom timevis med kreativ moro.
 • Barn trenger ikke Monkie Kids krefter for å klare å sette sammen og ta fra hverandre LEGO byggeklosser! Klossene oppfyller de strengeste bransjestandardene, og det gir ensartede klosser som alltid er lette å sette sammen til solide modeller.
 • LEGO klosser og deler testes på alle mulige slags måter for å sikre at dette kreative lekebyggesettet for barn oppfyller verdens strengeste sikkerhets- og kvalitetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Monkie Kid-teamets hemmelige HK
SKU
80013
EAN
5702016617689
Deler
1959
Tema
LEGO Monkie Kid
LEGO pris
1 899 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.