LEGO 80014 Sandys speedbåt

Superkul speedbåt for spennende rollespill!

lego 80014 sandys speedbat
 • 394 Deler
 • LEGO Monkie Kid Tema
 • 80014 SKU

Med dette LEGO® Monkie Kid™ lekesettet (80014) kan barn ta på seg rollen som Monkie Kid og Sandy og lede an i dristige redningsoppdrag med Sandys kule speedbåt og Spider Queens silkenetthule og robot.Denne samlerleken inkluderer minifigurer av Monkie Kid, Spider Queen og Pigsy, figurer av Sandy, katten Mo og tre edderkopper samt Sandys store …

Les mer...

Priser LEGO 80014 Sandys speedbåt

Lego.com LEGO.com 649 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Monkie Kid

Beskrivelse LEGO 80014 Sandys speedbåt

 • Med dette LEGO Monkie Kid lekesettet (80014) kan barn ta på seg rollen som Monkie Kid og Sandy og lede an i dristige redningsoppdrag med Sandys kule speedbåt og Spider Queens silkenetthule og robot.
 • Denne samlerleken inkluderer minifigurer av Monkie Kid, Spider Queen og Pigsy, figurer av Sandy, katten Mo og tre edderkopper samt Sandys store halvmånestav og Monkie Kids gylne stav for spennende kamp-action.
 • Settet inneholder mange inspirerende funksjoner, inkludert båtens 6-knotters mitraljøse, roterende propell, oppbevaringsrom for katt og ammunisjon og nettfellen i hulen som holder Pigsy fanget. Ryggen til roboten kan åpnes, og der kan de tre edderkoppene oppbevares.
 • Settet består av 394 deler og er en flott bursdags-, overraskelses- eller høytidsgave til barn fra åtte år og oppover. Det byr på en positiv byggeopplevelse og timevis med morsom lek, enten alene eller med venner. [Merk: Båten flyter ikke på vann.]
 • LEGO speedbåten for barn er over 13,5 cm høy, 22,8 cm lang og 14,5 cm bred og gjør seg godt som fargerikt blikkfang på barnerommet mellom lekeøktene.
 • Stimuler barns fantasi med dette batteriløse lekebyggesettet. Inspirer dem til å være oppfinnsomme og handle heltemodig i spennende fortellinger som de finner på selv.
 • Gi barn en enda bedre kreativ opplevelse med intuitive Instructions PLUS i gratisappen LEGO Building Instructions, som har funksjoner for å vise, rotere og zoome digitale versjoner av modellen de bygger.
 • LEGO Monkie Kid samlerlekesett er inspirert av den kinesiske myten om Monkey King. Settene styrker barns kreativitet, mot og tilpasningsevne på en unik måte gjennom bygging og lek.
 • Unge byggere trenger ikke Monkie Kids krefter for å sette sammen og ta fra hverandre LEGO byggeklosser! Helt siden 1958 har LEGO klossene oppfylt de strengeste bransjestandarder, noe som sikrer ensartede klosser og robuste modeller.
 • LEGO byggeklosser og deler droppes, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at alle LEGO sett oppfyller verdens strengeste sikkerhets- og kvalitetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Sandys speedbåt
SKU
80014
EAN
5702016617696
Deler
394
Tema
LEGO Monkie Kid
LEGO pris
649 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.