LEGO 80018 Monkie Kids himmelsykkel (80008)

Kommer snart

Tøft lekesett for barn med LEGO Monkie Kid motorsykkel

lego 80018 monkie kids himmelsykkel 80008
 • 203 Deler
 • LEGO Monkie Kid Tema
 • 80018 SKU

Unge helter kan iscenesette fartsfylte oppdrag, hvor de må beskytte byen mot edderkoppmotorsyklisten og en robotedderkopp, med det actionfylte lekesettet LEGO® Monkie Kid™: Monkie Kids himmelsykkel (80018).Det byggbare settet inkluderer tre LEGO® minifigurer – Monkie Kid med Den gylne staven, Spindrax med et sverd og Rui – som inspirerer barn til gøyal og kreativ lek …

Les mer...

Priser LEGO 80018 Monkie Kids himmelsykkel (80008)

Lego.com LEGO.com 270 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Monkie Kid

Beskrivelse LEGO 80018 Monkie Kids himmelsykkel (80008)

 • Unge helter kan iscenesette fartsfylte oppdrag, hvor de må beskytte byen mot edderkoppmotorsyklisten og en robotedderkopp, med det actionfylte lekesettet LEGO Monkie Kid: Monkie Kids himmelsykkel (80018).
 • Det byggbare settet inkluderer tre LEGO minifigurer – Monkie Kid med Den gylne staven, Spindrax med et sverd og Rui – som inspirerer barn til gøyal og kreativ lek og historiefortelling.
 • Monkie Kids himmelsykkel har to skjulte diskskytere og hjul som kan justeres til flymodus, mens Spindrax’ motorsykkel har to knotteskytere. Settet inkluderer også en bevegelig robotedderkoppleke.
 • Den kule LEGO motorsykkelleken består av 203 deler og byr på gøyal bygging og masse underholdende lek. Den er perfekt som bursdags-, overraskelses- eller høytidsgave for barn fra seks år og oppover.
 • Himmelsykkelen er 7 cm høy, 14 cm lang og 4 cm bred, en størrelse som gjør leken lett å ta med i sekken sammen med andre modeller og minifigurer når barna skal på tur.
 • Enkle, trinnvise instruksjoner følger med i esken, og med Instructions PLUS i gratisappen LEGO Building Instructions kan barn studere virtuelle versjoner av modellene mens de bygger.
 • LEGO Monkie Kid byggelekene er inspirert av den kinesiske legenden om Monkey King. De stimulerer barns fantasi og evne til å være modige og utholdende – mens de boltrer seg i gøyal lek.
 • Siden 1958 har LEGO komponenter oppfylt strenge standarder, noe som gjør at de er kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre.
 • LEGO komponenter slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres grundig for å sikre at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Monkie Kids himmelsykkel (80008)
SKU
80018
EAN
5702016911268
UPC
673419338042
Deler
203
Tema
LEGO Monkie Kid
LEGO pris
270 kr
Utgivelsesdato
1. mars 2021
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.