LEGO Red Sons infernojet 80019

Super infernojet for episke slag mellom Red Son og Monkie Kid

lego 80019 red sons infernojet
 • 299 Deler
 • LEGO Monkie Kid Tema
 • 80019 SKU

Stimuler barnas kreativitet med dette actionfylte LEGO Monkie Kid lekesettet (80019) med Red Sons infernojet, en minimodell av Blomstenes og fruktens fjell samt Den gylne staven. Jeten har en minifigurcockpit og to fjærbelastede skytere. Settet er supert som gave til barn. Det inneholder minifigurer av Monkie Kid, Red Son og Bob med våpen og tilbehør …

Les mer...

Priser LEGO Red Sons infernojet 80019

Lego.com LEGO.com 399 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Monkie Kid

Beskrivelse LEGO Red Sons infernojet 80019

Stimuler barnas kreativitet med dette actionfylte LEGO Monkie Kid lekesettet (80019) med Red Sons infernojet, en minimodell av Blomstenes og fruktens fjell samt Den gylne staven. Jeten har en minifigurcockpit og to fjærbelastede skytere. Settet er supert som gave til barn. Det inneholder minifigurer av Monkie Kid, Red Son og Bob med våpen og tilbehør som inspirerer barn til fantasifull lek, inkludert Red Sons krafthanske og en LEGO jetpakke.

Interaktive instruksjoner
Det er trykte instruksjoner i esken i tillegg til Instructions PLUS i gratisappen LEGO Building Instructions. Instructions PLUS inneholder verktøy for zooming, rotering og visning av modellen på skjermen, og gjør byggeprosessen enda morsommere for barn.

Bygge, leke og lære
LEGO Monkie Kid settene tar utgangspunkt i kinesisk kultur og kinesiske verdier. De formidler fortellingene om Monkey King fra den klassiske romanen Reisen mot Vest på nye måter, og hjelper barn å utvikle mot, utholdenhet og optimisme – mens de boltrer seg i kreativ lek.

 • Med det actionfylte LEGO Monkie Kid lekesettet (80019) kan barn ta på seg rollen som heltemodige Monkie Kid som beskytter Blomstenes og fruktens fjell mot Red Son i sin infernojet.
 • Den gøyale leken inneholder tre minifigurer – Monkie Kid, Red Son med krafthanske og ildenergielementer, og Bull-klonen Bob med en byggbar jetpakke og flammekaster – som får i gang leken.
 • Infernojeten har en minifigurcockpit og to fjærbelastede skytere, mens minimodellen av Blomstenes og fruktens fjell skjuler Den gylne staven og inspirerer barn til fantasidreven og spennende lekekamp.
 • Kvalitetssettet med LEGO jetflyet består av 299 deler og byr på en engasjerende og gøyal bygge- og lekeopplevelse for barn fra sju år. Settet er perfekt som bursdags-, høytids- eller overraskelsesgave.
 • Infernojeten er 10 cm høy, 21 cm lang og 14 cm bred, og det kompakte formatet gjør jetflyet lett å holde og fly med for barn mens de avfyrer skyterne.
 • Inkluderer trykte byggeinstruksjoner og Instructions PLUS i gratisappen LEGO Building Instructions. Instructions PLUS gir barn muligheten til å se en virtuell versjon av denne unike modellen mens de bygger den.
 • De gøyale LEGO Monkie Kid byggelekene gjenforteller den kinesiske legenden om Monkey King på innovative måter og hjelper barn å utvikle mot, utholdenhet og optimisme.
 • LEGO komponenter oppfyller strenge standarder, og det gjør at de alltid sitter godt sammen – og slik har det vært siden 1958.
 • For å sikre at LEGO klosser og deler oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder, testes de maksimalt.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Red Sons infernojet
SKU
80019
EAN
5702016911138
UPC
673419338455
Deler
299
Tema
LEGO Monkie Kid
LEGO pris
399 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.