LEGO White Dragon Horse-jet 80020

Actionfylt lek med tft LEGO jetfly

lego 80020 white dragon horse jet
 • 565 Deler
 • LEGO Monkie Kid Tema
 • 80020 SKU

Gi den vesle helten din en gøyal og givende byggeopplevelse og timevis med kreativ lek med det spennende LEGO Monkie Kid jetflysettet (80020). Denne kvalitetsleken for barn inkluderer Meis White Dragon Horse-jet med to fjærbelastede skytere og to knotteskytere, en byggbar, fungerende salgsautomat, bevegelig robotedderkopp, edderkoppfelle og svevebrett med knotteskyter. Barn kan late som om …

Les mer...

Priser LEGO White Dragon Horse-jet 80020

Lego.com LEGO.com 349 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Monkie Kid

Beskrivelse LEGO White Dragon Horse-jet 80020

Gi den vesle helten din en gøyal og givende byggeopplevelse og timevis med kreativ lek med det spennende LEGO Monkie Kid jetflysettet (80020). Denne kvalitetsleken for barn inkluderer Meis White Dragon Horse-jet med to fjærbelastede skytere og to knotteskytere, en byggbar, fungerende salgsautomat, bevegelig robotedderkopp, edderkoppfelle og svevebrett med knotteskyter. Barn kan late som om de er Mei og katten Mo, som kjemper for å redde en innbygger fra angrepet til Spider Queens Huntsman. Inkluderer tre minifigurer og en LEGO figur.

Digitale instruksjoner
Trinnvise instruksjoner følger med i esken, og barn kan også bruke de gøyale og intuitive Instructions PLUS i gratisappen LEGO Building Instructions, som gjør det mulig å visualisere modellene underveis i byggeprosessen.

Kule, byggbare leker
LEGO Monkie Kid byggesettene er basert på kinesisk kultur. De gir en nyskapende gjenfortelling av legenden om Monkey King, som hjelper barn å utvikle kreativitet, utholdenhet og optimisme gjennom bygging og lek.

 • Barn kan ta på seg rollen som heltemodige Mei på sin flygende White Dragon Horse-jet (80020), som må beskytte byen mot Spider Queens Huntsman og en «giftig» robotedderkopp.
 • Dette LEGO jetfly-lekesettet inneholder tre minifigurer – Mei, Huntsman og Si – med våpen, inkludert Meis jadedrageklinge, og en figur av katten Mo med byggbart, knotteskytende svevebrett.
 • Jetflyet har to fjærbelastede skytere og to knotteskytere. Settet inkluderer også en byggbar, fungerende salgsautomat – «skann» mobiltelefonelementet for å få drikkebokselementer.
 • Dette LEGO kvalitetsettet består av 565 deler, og lekeflyet er gøyalt å bygge og byr på timevis med kreativ lek. Kul bursdags-, høytids- eller overraskelsesgave for barn fra sju år og oppover.
 • White Dragon Horse-jeten er 8 cm høy, 34 cm lang og 19 cm bred. Det bærbare settet passer med andre modeller og minifigurer og er lett å ta med overalt.
 • Inkluderer enkle instruksjoner og intuitive Instructions PLUS i gratisappen LEGO BuildingInstructions som gir barn enda mer moro og lar dem visualisere modellene mens de bygger.
 • De inspirerende LEGO Monkie Kid byggelekene er en moderne versjon av den kinesiske legenden om Monkey King. De stimulerer barns fantasi, mot og utholdenhet.
 • LEGO komponenter oppfyller strenge bransjestandarder, og det gir klosser med godt feste og robuste modeller – og slik har det vært siden 1958.
 • LEGO komponenter slippes i bakken, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at de oppfyller de strengeste sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO White Dragon Horse-jet
SKU
80020
EAN
5702016911145
UPC
673419338462
Deler
565
Tema
LEGO Monkie Kid
LEGO pris
349 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.