LEGO Monkie Kids løvevokter 80021

Actionfylte kamper med kul lvevokterrobot!

lego 80021 monkie kids lovevokter
 • 774 Deler
 • LEGO Monkie Kid Tema
 • 80021 SKU

Barn kan stolt vise fram dette actionfylte LEGO Monkie Kid løvevokter-lekesettet (80021) til vennene sine. Det inneholder en bevegelig løvevokterrobot-leke med to skjulte, fjærbelastede skytere, Spider Queens kamprigg med bevegelige bein og to fjærbelastede skytere samt en bevegelig robotedderkopp. Settet passer perfekt for trend-bevisste barn og inneholder også fem minifigurer med våpen som inspirerer til …

Les mer...

Priser LEGO Monkie Kids løvevokter 80021

Lego.com LEGO.com 629 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Monkie Kid

Beskrivelse LEGO Monkie Kids løvevokter 80021

Barn kan stolt vise fram dette actionfylte LEGO Monkie Kid løvevokter-lekesettet (80021) til vennene sine. Det inneholder en bevegelig løvevokterrobot-leke med to skjulte, fjærbelastede skytere, Spider Queens kamprigg med bevegelige bein og to fjærbelastede skytere samt en bevegelig robotedderkopp. Settet passer perfekt for trend-bevisste barn og inneholder også fem minifigurer med våpen som inspirerer til lekekamp, og en byggbar arkade med gripeklo-gavespill med leker.

Gå digitalt
Det er trykte instruksjoner i esken, og du kan gi barn en enda bedre byggeopplevelse med intuitive Instructions PLUS i gratisappen LEGO Building Instructions, som inneholder verktøy for visualisering av modellen under bygging.

Pedagogisk og morsomt
LEGO Monkie Kid byggesettene er inspirert av fortellingene om Monkey King fra den klassiske romanen Reisen mot Vest og tar utgangspunkt i kinesisk kultur og kinesiske verdier. De er laget for å lære barn om mot, tilpasningsevne og optimisme.

 • Med LEGO Monkie Kid løvevokterroboten (80021), Spider Queens kamprigg, den bevegelige robotedderkoppen og byggbare arkaden kan barn ta på seg rollen som helter i spennende fortellinger som de finner på selv.
 • Et førsteklasses stridslekesett med fem minifigurer: Monkie Kid med Den gylne staven, Mei med en jadedrageklinge, Huntsman med en rifle, Spider Queen og Lu.
 • Den fullt bevegelige løvevokterroboten har glefsende kjever og en skjult, fjærbelastet skyter i hver av trommene, mens Spider Queens kamprigg har bevegelige bein og to fjærbelastede skytere.
 • Barn kan leke med den byggbare arkadens dansemaskin og gripeklo-gavespill med en bevegelig klo som kan gripe leker, akkurat som i virkeligheten.
 • LEGO byggeleken består av 774 deler og er en flott bursdags-, høytids- og overraskelsesgave til kreative barn som følger med på leketrender. Passer fra åtte år og oppover.
 • Løvevokteren er 21 cm høy, 28 cm lang og 19 cm bred. Den er en tøff modell som barn vil like å vise fram til vennenesine.
 • Trinnvise instruksjoner i esken og intuitive Instructions PLUS i gratisappen LEGO Building Instructions gir barn en enda bedre byggeopplevelse.
 • LEGO Monkie Kid lekebyggesett er inspirert av den kinesiske legenden om Monkey King. De byr på morsom lek, styrker barns fantasi og inspirerer dem til å være modige og utholdende.
 • Siden 1958 har LEGO komponenter oppfylt høye bransjestandarder, noe som gjør at de er kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre
 • LEGO komponenter slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres grundig for å kontrollere at de oppfyller krevende sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Monkie Kids løvevokter
SKU
80021
EAN
5702016911152
UPC
673419338479
Deler
774
Tema
LEGO Monkie Kid
LEGO pris
629 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.