LEGO Spider Queens edderkoppbase 80022

Rollespill kamper med Spider Queen robotleke

lego 80022 tbd fcfc 2021 5
 • 1170 Deler
 • LEGO Monkie Kid Tema
 • 80022 SKU

Med den fantastiske robotleken LEGO Monkie Kid: Spider Queens edderkoppbase (80022) kan barn lage utallige spennende historier. Den bevegelige roboten har spak-styrte klør og rommer et minifigurfengsel og Spider Queens lab for robotedderkopp-bygging. Dette unike lekesettet er perfekt for trend-bevisste barn og inkluderer seks minifigurer, inkludert Monkey King og Monkie Kid med Den gylne staven …

Les mer...

Priser LEGO Spider Queens edderkoppbase 80022

Lego.com LEGO.com 1 349 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Monkie Kid

Beskrivelse LEGO Spider Queens edderkoppbase 80022

Med den fantastiske robotleken LEGO Monkie Kid: Spider Queens edderkoppbase (80022) kan barn lage utallige spennende historier. Den bevegelige roboten har spak-styrte klør og rommer et minifigurfengsel og Spider Queens lab for robotedderkopp-bygging. Dette unike lekesettet er perfekt for trend-bevisste barn og inkluderer seks minifigurer, inkludert Monkey King og Monkie Kid med Den gylne staven som kan forvandles til en jager for spennende action i luften.

Digitalt forbedret bygging
Enkle, trinnvise instruksjoner følger med i esken, og Instructions PLUS i gratisappen LEGO Building Instructions gjør byggeprosessen enda morsommere for barn, med funksjoner for zooming og rotering på skjermen mens de bygger.

Bygg og lær
LEGO Monkie Kid settene tar utgangspunkt i kinesisk kultur og kinesiske verdier og er inspirert av fortellingene om Monkey King fra den klassiske romanen Reisen mot Vest. Gjennom kreativ bygging og lek lærer barn å være modige, utholdende og positive.

 • Barn kan iscenesette spennende kamper med dette LEGO Monkie Kid lekesettet (80022), med Spider Queens edderkoppbase / mobile hovedkvarter.
 • Inkluderer seks minifigurer: Spider Queen, Syntax, Monkie Kid, Pigsy, Monkey King og en byborger. Inneholder også våpen og tilbehør, deriblant Monkie Kids gylne stav som kan forvandles til en jager.
 • Spider Queens bevegelige robot/hovedkvarter har spak-styrte angrepsklør, og edderkopp-kroppen kan åpnes så en detaljert lab og et minifigurfengsel kommer til syne.
 • Et førsteklasses LEGO sett med 1170 deler som byr på en flott byggeopplevelse og utallige lekemuligheter. Supert som bursdags- eller høytidsgave til trend-bevisste, kreative barn fra ni år og oppover.
 • Edderkopproboten er 25 cm høy, 34 cm lang og 44 cm bred og er en unik leke som barn kan være stolte av å ha på rommet sitt og vise fram til vennene sine.
 • Inkluderer trinnvise instruksjoner. Gjør byggeopplevelsen ekstra gøyal for barn med Instructions PLUS i gratisappen LEGO Building Instructions, som inneholder verktøy for zooming og rotering på skjermen.
 • De byggbare LEGO Monkie Kid samlerlekene gjenforteller den kinesiske legenden om Monkey King på innovative måter og inspirerer barn til å være modige, utholdende og optimistiske.
 • LEGO komponenter oppfyller strenge bransjestandarder som sikrer at de er ensartede, kompatible og alltid festes godt til hverandre.
 • For å sikre at LEGO komponenter oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder testes de på praktisk talt alle tenkelige måter.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Spider Queens edderkoppbase
SKU
80022
EAN
5702016911169
Deler
1170
Tema
LEGO Monkie Kid
LEGO pris
1 349 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.