LEGO Monkie Kid-teamets dronekopter 80023

Gyal lek med LEGO Monkie Kid: Monkie Kid-teamets dronekopter

lego 80023 monkie kid teamets dronekopter
 • 1462 Deler
 • LEGO Monkie Kid Tema
 • 80023 SKU

Barn kan imponere vennene sine med Monkie Kid-teamets dronekopter og spille rollen som helt i episke historier de finner på selv. Denne LEGO Monkie Kid helikopterleken (80023) inkluderer to fjærbelastede skytere og to avtakbare «fraktcontainere» med hjemmekoselig utstyr som køyesenger og en byggbar arkademaskin. Lekesettet inkluderer åtte minifigurer og to figurer, inkludert Monkie Kid, Mei, …

Les mer...

Priser LEGO Monkie Kid-teamets dronekopter 80023

Lego.com LEGO.com 1 189 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Monkie Kid

Beskrivelse LEGO Monkie Kid-teamets dronekopter 80023

Barn kan imponere vennene sine med Monkie Kid-teamets dronekopter og spille rollen som helt i episke historier de finner på selv. Denne LEGO Monkie Kid helikopterleken (80023) inkluderer to fjærbelastede skytere og to avtakbare «fraktcontainere» med hjemmekoselig utstyr som køyesenger og en byggbar arkademaskin. Lekesettet inkluderer åtte minifigurer og to figurer, inkludert Monkie Kid, Mei, Sandy, katten Mo, Spider Queen, Mr. Tang med boken Reisen mot Vest og Red Son med jager samt en fjærbelastet giftskyter som brukes i kamp.

Gå digitalt
Det følger med enkle instruksjoner i esken, og i tillegg kan barn bruke Instructions PLUS i gratisappen LEGO Building Instructions, som gjør det mulig å zoome, rotere og visualisere modellene mens de bygger.

Bygge, leke og lære
LEGO Monkie Kid settene er inspirert av den klassiske romanen Reisen mot Vest og kinesisk kultur, og disse lekesettene hjelper barn å utvikle kreativitet, mot, utholdenhet og optimisme.

 • Barn kan bli med i et helteteam i det utrolig detaljerte Monkie Kid-teamets dronekopteret (80023), og slåss mot Spider Queen. Settet inkluderer også en byggbar, fjærbelastet giftedderkoppskyter.
 • Inkluderer åtte minifigurer: Monkie Kid, Mei, Mr. Tang, Huntsman, Syntax, Red Son, Spider Queen og Fei samt kattefigurer av Sandy og Mo. Inkluderer også våpen og tilbehør som inspirerer til kreativt rollespill.
 • Helikopterleken har to fjærbelastede skytere og to avtakbare fraktcontainere, fulle av utstyr som en byggbar arkademaskin, køyesenger og et gitarelement.
 • For ekstra action inneholder dette kvalitetsbyggesettet også Red Sons jager og Mos katteformede jager samt boken Reisen mot Vest, som tilhører Mr. Tang.
 • Dette LEGO settet består av 1462 deler og byr på en engasjerende byggeopplevelse og endeløs, kreativ lek. Settet er perfekt til bursdag og høytider og passer for trend-bevisste barn fra ti år og oppover.
 • Dronekopteret er 19 cm høyt, 39 cm langt og 39 cm bredt og tar seg flott ut som utstillingsmodell på barnerommet mellom lekeøktene.
 • Det følger med trykte instruksjoner, og det finnes også digitale Instructions PLUS i gratisappen LEGO Building Instructions, som lar barn lagre fremdriften sin og jobbe videre med modellen når de selv vil.
 • LEGO Monkie Kid samlerlekebyggesett er inspirert av den kinesiske legenden om Monkey King. Settene hjelper barn å utvikle sin kreativitet og inspirerer dem til å være modige og utholdende.
 • LEGO komponenter oppfyller strenge bransjestandarder som sikrer at de er kompatible og alltid sitter godt sammen.
 • For å sikre at LEGO klosser og deler oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder, testes de maksimalt.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Monkie Kid-teamets dronekopter
SKU
80023
EAN
5702016911473
Deler
1462
Tema
LEGO Monkie Kid
LEGO pris
1 189 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.