LEGO Det legendariske blomstenes og fruktens fjell 80024

Gjenskap episke historier med en spektakulr modell av Blomstenes og fruktens fjell

lego 80024 det legendariske blomstenes og fruktens fjell
 • 1949 Deler
 • LEGO Monkie Kid Tema
 • 80024 SKU

Barn kan vekke legenden om Monkey King til live mens de bygger denne detaljerte LEGO Monkie Kid modellen av ikoniske Blomstenes og fruktens fjell (80024). Hver del av kvalitetslekesettet forteller en historie, fra hvordan han ble født til hvordan han ble apenes konge. Finn Monkey King bak en stein som kan vippes åpen, mens det …

Les mer...

Priser LEGO Det legendariske blomstenes og fruktens fjell 80024

Lego.com LEGO.com 1 329 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Monkie Kid

Beskrivelse LEGO Det legendariske blomstenes og fruktens fjell 80024

Barn kan vekke legenden om Monkey King til live mens de bygger denne detaljerte LEGO Monkie Kid modellen av ikoniske Blomstenes og fruktens fjell (80024). Hver del av kvalitetslekesettet forteller en historie, fra hvordan han ble født til hvordan han ble apenes konge. Finn Monkey King bak en stein som kan vippes åpen, mens det byggbare fossefallet kan åpnes slik at en hemmelig hule kommer til syne. Barn kan lage historier fra legenden med settets åtte minifigurer, hvorav fire er forskjellige versjoner av Monkey King.

Interaktive instruksjoner
Det følger med enkle instruksjoner i esken og Instructions PLUS i gratisappen LEGO Building Instructions. Instructions PLUS inneholder verktøy for å visualisere modellen og gjør byggeprosessen enda morsommere for barn.

Bygg og lær
De flotte LEGO Monkie Kid byggesettene er inspirert av den klassiske romanen Reisen mot Vest og kinesisk kultur, og de stimulerer barnas kreativitet og utholdenhet.

 • Episke fortellinger om legendariske Monkey King vekkes til live når barn bygger de ulike delene av det flotte lekesettet LEGO Monkie Kid Blomstenes og fruktens fjell (80024).
 • Inkluderer åtte minifigurer: Monkie Kid, Evil Macaque, Brother Monkey, Sister Monkey og fire versjoner av Monkey King (Baby, Classic, Apprentice og Battle) som barn bruker for å rollespille historier fra legenden.
 • Autentiske detaljer som bidrar til historiefortellingen, inkludert en stein som kan åpnes inn til MonkeyKing, byggbart fossefall som kan åpnes og gir tilgang til fjellet, og en byggbar figur av en japantrane.
 • Rollespill kampscener mellom Monkie Kid og Evil Macaque på en roterende plattform – og se etter kalligrafiske tegn.
 • Dette LEGO Monkie Kid byggesettet består av 1947 deler. Det byr på en utfordrende byggeprosess og timevis med lek og er perfekt som bursdags-, høytids- eller overraskelsesgave for trend-bevisste barn fra ti år og oppover.
 • Den unike leken er 34 cm høy, 68 cm bred og 25 cm dyp og vil garantert vekke oppsikt. Mellom lekeøktene er den spektakulær som utstillingsmodell.
 • Det følger med trykte instruksjoner i esken, og det finnes også digitale Instructions PLUS i gratisappen LEGO Building Instructions, som lar barn lagre fremdriften sin og jobbe videre med modellen når de selv vil.
 • LEGO Monkie Kid lekebyggesett er inspirert av den klassiske kinesiske romanen Reisen mot Vest og hjelper barn å utvise mot og være utholdende og positive gjennom gøyal lek.
 • LEGO komponenter oppfyller strenge bransjestandarder, noe som sikrer at de er kompatible og sitter godt sammen.
 • For å sikre at LEGO klosser og deler oppfyller de strengeste, globale sikkerhetsstandarder testes de på praktisk talt alle mulige måter.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Det legendariske blomstenes og fruktens fjell
SKU
80024
EAN
5702016911480
UPC
673419338554
Deler
1949
Tema
LEGO Monkie Kid
LEGO pris
1 329 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.