LEGO Sandys mektige robot 80025

Robotlekesett som byr p timevis med actionfylt lek

lego 80025 sandys mektige robot
 • 520 Deler
 • LEGO Monkie Kid Tema
 • 80025 SKU

Med LEGO Monkie Kid Sandys mektige robot (80025) kan barn ta på seg helterollen og forsvare byen mot Spider Queens hær. Den byggbare roboten har en cockpit med plass til en stor figur av Sandy, utvippbare jetboostere, en hardtslående knyttneve, en roterende halvmånestav og en DJ-bås øverst til katten Mo. Dette kvalitetssettet inkluderer også minifigurer …

Les mer...

Priser LEGO Sandys mektige robot 80025

Lego.com LEGO.com 419 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Monkie Kid

Beskrivelse LEGO Sandys mektige robot 80025

Med LEGO Monkie Kid Sandys mektige robot (80025) kan barn ta på seg helterollen og forsvare byen mot Spider Queens hær. Den byggbare roboten har en cockpit med plass til en stor figur av Sandy, utvippbare jetboostere, en hardtslående knyttneve, en roterende halvmånestav og en DJ-bås øverst til katten Mo. Dette kvalitetssettet inkluderer også minifigurer av Syntax og Huntsman med våpen, samt roboten til Syntax, som er utstyrt med en edderkoppgift-rakettkaster, sag og pigg. Her er det duket for timevis med lek!

Gøyale modeller
Trinnvise instruksjoner og separate klosseposer gjør byggeprosessen enkel og givende også for LEGO nybegynnere. Barn har også tilgang til gratisappen LEGO Building Instructions, hvor de kan lagre byggefremdriften sin og fortsette å bygge når de selv vil.

Leken læring
LEGO Monkie Kid lekesettene er basert på kinesisk kultur og gir barn muligheten til å iscenesette fortellingene om Monkey King fra romanklassikeren Journey to the West på nye og spennende måter. Settene passer perfekt som gaver, og styrker barns evne til å tilpasse seg og være optimistiske.

 • Barn kan utføre heroiske oppdrag, hvor målet er å bekjempe Spider Queens hær ved hjelp av LEGO Monkie Kid settet (80025) med Sandys mektige robot, roboten til Syntax og mye mer.
 • Dette byggbare kvalitetssettet inkluderer en stor figur av Sandy, en figur av katten Mo og minifigurer av Syntax og Huntsman med motorsagblaster og gripekrok som tilbehør.
 • Sandys bevegelige robot har en cockpit med plass til en stor figur av Sandy, utvippbare jetboostere, en hardtslående knyttneve, en roterende halvmånestav og en DJ-bås til katten Mo.
 • Syntax’ bevegelige robot er utstyrt med en «edderkoppgift»-rakettkaster, sag og pigg. Settet inkluderer også en kasse med «edderkoppgift»-ammunisjon, som åpner for enda flere lekemuligheter.
 • Dette LEGO stridslekesettet består av 520 deler og er flott som gave til bursdag og høytider og som overraskelse til kreative barn fra åtte år og oppover, som elsker fysisk lek.
 • Sandys mektige robot er 18 cm høy, 12 cm lang og 19 cm bred. Sandys og Syntax’ roboter tar seg flott ut på utstilling mellom slagene.
 • Selv LEGO nybegynnere kan bygge disse modellene, takket være de trinnvise byggeinstruksjonene i esken, eller den digitale byggeveiledningen Instructions PLUS i gratisappen LEGO Building Instructions.
 • LEGO Monkie Kid byggeleker vekker til live en moderne tolkning av den kinesiske legenden om Monkey King. Settene styrker barns fantasi, mot og tilpasningsevne og byr på masse lek og moro. Helt siden 1958 har LEGO komponenter oppfylt strenge bransjestandarder som sikrer at de er kompatible og sitter godt sammen.
 • LEGO komponenter slippes i bakken, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å kontrollere at de oppfyller strenge sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Sandys mektige robot
SKU
80025
EAN
5702016911060
UPC
673419338561
Deler
520
Tema
LEGO Monkie Kid
LEGO pris
419 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.