LEGO Pigsys nudelstridsvogn 80026

Stridsvognleke som byr p timevis med morsom matkrig!

lego 80026 pigsys nudelstridsvogn
 • 662 Deler
 • LEGO Monkie Kid Tema
 • 80026 SKU

Stimuler barns fantasi med dette fargerike LEGO Monkie Kid lekesettet (80026) som inkluderer Pigsys nudelstridsvogn. Gå til matkrig mot Pans «sitronbrus»-knotteskytende Speedy Panda-robot. Stridsvognen har et roterbart kjøkken med mange matelementer og en diskskyter i kjøleskapet, en seksknotters mitraljøse, to avtakbare spisepinner og en frontmontert rake som beveger seg opp og ned når stridsvognen skyves …

Les mer...

Priser LEGO Pigsys nudelstridsvogn 80026

Lego.com LEGO.com 454 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Monkie Kid

Beskrivelse LEGO Pigsys nudelstridsvogn 80026

Stimuler barns fantasi med dette fargerike LEGO Monkie Kid lekesettet (80026) som inkluderer Pigsys nudelstridsvogn. Gå til matkrig mot Pans «sitronbrus»-knotteskytende Speedy Panda-robot. Stridsvognen har et roterbart kjøkken med mange matelementer og en diskskyter i kjøleskapet, en seksknotters mitraljøse, to avtakbare spisepinner og en frontmontert rake som beveger seg opp og ned når stridsvognen skyves framover. Et kvalitetssett som også inkluderer fire minifigurer og en pandadrone som slipper takeway-esker fra luften, og inspirerer til timevis med gøyal lek.

Gøy å bygge
Esken inneholder trinnvise instruksjoner som gjør at også LEGO nybegynnere har stor glede av byggeprosessen. I tillegg inkluderer settet digitale Instructions PLUS i gratisappen LEGO Building Instructions, med visningsfunksjoner og andre gøyale funksjoner som gir en enda bedre opplevelse.

Kreativ lek
LEGO Monkie Kid lekene er inspirert av kinesisk kultur. De gjenskaper fortellingene om Monkey King fra romanklassikeren Journey to the West på nye og spennende måter og stimulerer barns kreativitet gjennom bygging og lek.

 • Barn kan kaste seg ut i actionfylt matkrig med dette LEGO Monkie Kid settet (80026) som inneholder Pigsys mitraljøseutstyrte nudelstridsvogn, en «sitronbrus»-pandarobot og en matleverende pandadrone.
 • Kvalitetssett med minifigurer av Pigsy, Mr. Tang, Pan og Lee og masse tilbehørselementer, inkludert fjernkontroll, skøyter og pandahode-kostyme, som inspirerer til timevis med kreativ lek.
 • Stridsvognleken har et kjøkken med mattilbehør og diskskyter gjemt i kjøleskapet, en seksknotters mitraljøse formet som en gris, roterende nudelbolle, to avtakbare spisepinner og en frontmontert rake som går opp og ned.
 • Speedy Pandas eier, Pan har en pandarobot med to «sitronbrus»-knotteskytere og en «chilisaus»-kanon (kan ikke skyte) som kan brukes i rollespill-kamper mot Pigsys stridsvogn.
 • Dette matbil-settet består av 662 deler og gir barn en gøyal byggeopplevelse og mange timer med spennende lek. Det passer perfekt som gave til bursdag og høytider og som overraskelse til kreative barn fra åtte år og oppover.
 • Pigsys nudelstridsvogn er 20 cm høy, 18 cm lang og 25 cm bred og passer perfekt som utstillingsmodell på barnerommet mellom hver matkrig.
 • Selv LEGO nybegynnere kan bygge disse modellene, takket være de trinnvise byggeinstruksjonene som følger med. Settet inkluderer også digitale Instructions PLUS i gratisappen LEGO Building Instructions.
 • LEGO Monkie Kid byggesettene er inspirert av legenden om Monkey King. De lærer barn om kinesisk kultur og styrker egenskaper som optimisme, mot og tilpasningsevne gjennom gøyal lek.
 • LEGO komponenter oppfyller strenge bransjestandarder, og det sikrer at de er kompatible og alltid sitter godt sammen.
 • LEGO komponenter testes på så å si alle tenkelige måter for å sikre at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Pigsys nudelstridsvogn
SKU
80026
EAN
5702016911572
UPC
673419338578
Deler
662
Tema
LEGO Monkie Kid
LEGO pris
454 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.