LEGO Bone Demon 80028

La barn bygge fortellingen om Bone Demon som ble beseiret tre ganger

lego 80028 bone demon
 • 1375 Deler
 • LEGO Monkie Kid Tema
 • 80028 SKU

Med denne LEGO Monkie Kid leken (80028) kan barn bygge fortellingen om hvordan Bone Demon beseires tre ganger. Først må de bygge to Bone Spider-edderkopper, deretter White Bone Demons krypt hvor Monkie Kid og Mei slåss mot Bone Spirit-ånder og en Bone Scuttler, og så Bone Scorpion. Til slutt settes alle modellene sammen til Bone …

Les mer...

Priser LEGO Bone Demon 80028

Lego.com LEGO.com 944 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Monkie Kid

Beskrivelse LEGO Bone Demon 80028

Med denne LEGO Monkie Kid leken (80028) kan barn bygge fortellingen om hvordan Bone Demon beseires tre ganger. Først må de bygge to Bone Spider-edderkopper, deretter White Bone Demons krypt hvor Monkie Kid og Mei slåss mot Bone Spirit-ånder og en Bone Scuttler, og så Bone Scorpion. Til slutt settes alle modellene sammen til Bone Demon. Lekesettet inneholder fem minifigurer og flere selvlysende elementer enn noe annet LEGO sett så langt. Monkie Kid er utstyrt med en stridsrobot og et himmelbrett, Mei har en vingeutstyrt jetpack, og begge har byggbare lekevåpen som kan oppgraderes i takt med utfordringene.

Kreativ byggemoro
Modellen inkluderer en trinnvis, illustrert veiledning som gjør den lett og morsom å bygge selv for LEGO nybegynnere.

Pedagogisk lek
Byggbare LEGO Monkie Kid sett er flotte gaver til barn. De lærer dem om kinesisk kultur og legenden om Monkey King og styrker kreativiteten deres.

 • En krypt, to Bone Spider-edderkopper, en Bone Scuttler og en Bone Scorpion som til sammen danner selveste Bone Demon. Med dette LEGO Monkie Kid settet (80028) kan barn bygge den klassiske fortellingen om Bone Demon som ble beseiret tre ganger.
 • Inkluderer minifigurer av Monkie Kid, Mei, White Bone Demon og to Bone Spirit-ånder med lekevåpen. Monkie Kids og Meis byggbare våpen kan oppgraderes i takt med at utfordringene blir vanskeligere.
 • Barn vil garantert like de selvlysende LEGO elementene (LEGO settet inneholder flere enn noe annet sett) i kryptmodellen, de to Bone Spirit-åndene og den spektakulære Bone Demon-kombimodellen.
 • Et førsteklasses kvalitetslekesett som også inkluderer Monkie Kids bevegelige stridsrobot og himmelbrett samt Meis vingeutstyrte jetpack, og som inspirerer barn til å finne på sine egne dristige heltedåder.
 • Settet består av 1375 deler og byr på timevis med kreativ og gøyal bygging og lek. Settet passer perfekt som gave til bursdag og høytider, eller som overraskelse, til alle barn fra ni år og oppover.
 • Den spektakulære Bone Demon-modellen er 40 cm høy, 29 cm lang og 16 cm bred. Den er imponerende som utstillingsmodell og blir garantert en snakkis i skolegården.
 • Vurderer du å kjøpe settet til et barn som ikke har bygd med LEGO klosser før? Det går helt fint! Settet inneholder illustrerte, trinnvise instruksjoner som gir ferske byggere selvtillit og mestringsfølelse.
 • LEGO Monkie Kid byggeleker vekker til live en moderne tolkning av den kinesiske legenden om Monkey King. Settene styrker barns fantasi, mot og tilpasningsevne og byr på masse lek og moro.
 • LEGO komponenter oppfyller strenge bransjestandarder, noe som garanterer at de sitter godt sammen og gir solide modeller. Slik har det vært siden 1958.
 • LEGO komponenter slippes i bakken, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å kontrollere at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Bone Demon
SKU
80028
EAN
5702016911497
UPC
673419338493
Deler
1375
Tema
LEGO Monkie Kid
LEGO pris
944 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.