Produktbeskrivelse (80039)

Gjør barn interessert i tre klassiske Monkey King-fortellinger med denne klossebygde LEGO Monkie Kid versjonen av De himmelske sfærer (80039). Denne populære, byggbare leken for barn fra ti år, inkluderer et fantastisk palass og omgivelsene rundt. Modellen inkluderer en utsmykket inngangsport, en hage med ferskentre og en ovn. Skyv opp inngangsporten for å få skyene til å gli fra hverandre, slik at det går an å leke med hagen og ovnen i modellen.

Historiene blir til virkelighet
Settet inneholder en LEGO figur av himmelhunden, åtte minifigurer, inkludert tre versjoner av Monkey King til hver historie, samt gjennomsiktige sokler til kriger-Monkey King og Erlang, som brukes for å gjenskape scenen hvor de to slåss mot hverandre i luften. Esken inneholder trinnvise instruksjoner, mens appen LEGO Building Instructions inneholder digitale visningsverktøy.

Bygg nye legender
Byggbare LEGO Monkie Kid samlerleker er inspirert av romanklassikeren Reisen mot Vest. Lekesettene gir voksne muligheten til å fortelle barn om Monkey King-legenden på en gøyal og moderne måte.