LEGO 80106 Fortellingen om Nian

Spektakulær LEGO modell som gjenskaper historien om Nian

lego 80106 fortellingen om nian
 • 1067 Deler
 • LEGO Diverse Tema
 • 80106 SKU

Gi barn muligheten til å lære historien om Nian og feire nyttårsaften på kinesisk vis med denne tradisjonelle nordkinesiske boligen laget av LEGO® klosser i et snøfylt scenario og med en bevegelig lekefigur av Nian.Inkluderer fem familie-minifigurer, en minifigur med oksekostyme og en snømannfigur samt diverse tilbehørselementer, inkludert en fakkel og vårrengjøringsutstyr, som inspirerer til …

Les mer...

Priser LEGO 80106 Fortellingen om Nian

Lego.com LEGO.com 899 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Diverse

Beskrivelse LEGO 80106 Fortellingen om Nian

 • Gi barn muligheten til å lære historien om Nian og feire nyttårsaften på kinesisk vis med denne tradisjonelle nordkinesiske boligen laget av LEGO klosser i et snøfylt scenario og med en bevegelig lekefigur av Nian.
 • Inkluderer fem familie-minifigurer, en minifigur med oksekostyme og en snømannfigur samt diverse tilbehørselementer, inkludert en fakkel og vårrengjøringsutstyr, som inspirerer til kreativt rollespill.
 • Boligen har mange tradisjonelle dekorelementer, inkludert hengende lanterner, fine bannere, byggbare nyttårsraketter og kinaputter samt to kål-elementer og to klistremerker av krigervoktere.
 • LEGO settet består av 1067 deler og er en flott kinesisk nyttårsgave som garantert vil vekke oppsikt. Passer for barn fra åtte år og oppover. Settet passer like godt til bygging og lek alene som sammen med familie og venner.
 • Modellen er 25 cm høy, 36 cm bred og 17 cm dyp, og alle barn vil være stolte over å kunne bygge og dele bilder av denne fantastiske utstillingsmodellen.
 • Har du lyst til å kjøpe dette gavelekesettet med kinesisk nyttårsaften-tema til noen som ikke har bygd LEGO sett før? Ikke noe problem. Settet inkluderer en trinnvis, illustrert veiledning som gjør modellen lett å bygge selv for nybegynnere.
 • LEGO modeller basert på kinesiske høytider byr på spennende byggeprosjekter med unike lekemodeller og minifigurer som stimulerer til gøyalt rollespill og vil glede alle som er interessert i kinesisk kultur.
 • LEGO byggeklosser oppfyller bransjens strengeste standarder. De gjør at de er ensartede og kompatible, og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO klosser testes på nesten alle mulige slags måter, og derfor kan du være trygg på at hvert lekebyggesett oppfyller de strengeste sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Fortellingen om Nian
SKU
80106
EAN
5702016910230
Deler
1067
Tema
LEGO Diverse
LEGO pris
899 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.