LEGO 853989 Veskepynt som kan tilpasses

Veskepynt som kan tilpasses og gis i gave!

lego 853989 veskepynt som kan tilpasses
  • LEGO Diverse Tema
  • 853989 SKU

Gi noen du er glad i en spesiell gave med det fine settet Ikonisk LEGO® veskepynt, som inkluderer en gul 2 x 6 LEGO kloss festet til en solid metallring med lenke.Gøyal som bursdags- eller høytidsgave og fin som overraskelsespresang til LEGO® fans fra seks år og oppover. Settet inkluderer 17 elementer og klistremerker med …

Les mer...

Priser LEGO 853989 Veskepynt som kan tilpasses

Lego.com LEGO.com 70 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Diverse

Beskrivelse LEGO 853989 Veskepynt som kan tilpasses

  • Gi noen du er glad i en spesiell gave med det fine settet Ikonisk LEGO veskepynt, som inkluderer en gul 2 x 6 LEGO kloss festet til en solid metallring med lenke.
  • Gøyal som bursdags- eller høytidsgave og fin som overraskelsespresang til LEGO fans fra seks år og oppover. Settet inkluderer 17 elementer og klistremerker med budskap, som kan brukes for å gjøre veskepynten personlig.
  • Veskepynten er over 10 cm lang. Gi moren eller faren din, en bestevenn eller en annen person som er viktig for deg, en iøynefallende veskepynt som de også kan bruke som nøkkelring.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Veskepynt som kan tilpasses
SKU
853989
UPC
673419324076
Tema
LEGO Diverse
LEGO pris
70 kr

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.