LEGO Nøkkelring med Mikke 853998

Et flott Disney-figursett som kan festes til bager eller nkler!

lego 853998 nokkelring med mikke
  • LEGO Disney Tema
  • 853998 SKU

Gi fans av Disneys Mikke Mus en flott gave med LEGO ǀ Disney nøkkelring med Mikke (853998) som de kan ta med seg overalt! Inkluderer en minifigur av Mikke i klassisk rødt og gult antrekk, festet til en solid metallring med lenke. Den iøynefallende nøkkelringen kan festes på en sekk eller på et nøkkelknippe for …

Les mer...

Priser LEGO Nøkkelring med Mikke 853998

Lego.com LEGO.com 80 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Disney

Beskrivelse LEGO Nøkkelring med Mikke 853998

Gi fans av Disneys Mikke Mus en flott gave med LEGO ǀ Disney nøkkelring med Mikke (853998) som de kan ta med seg overalt! Inkluderer en minifigur av Mikke i klassisk rødt og gult antrekk, festet til en solid metallring med lenke. Den iøynefallende nøkkelringen kan festes på en sekk eller på et nøkkelknippe for trygg oppbevaring i lommen eller en bag.

  • Gled en tilhenger av Disney-tegneserier med settet LEGO ǀ Disney nøkkelring med Mikke. Minifiguren sitter fast på en solid metallring med lenke og kan festes til ryggsekker, bager eller nøkler. Minifiguren kan ikke løsnes fra metall-lenken.
  • Passer flott som gave i julestrømpa, til bursdager eller andre anledninger, og passer til barn fra seks år og oppover som liker Mikke Mus fra Disney.
  • Nøkkelringen er over 15 cm lang, dermed er den stor nok til å synes og beundres, og liten nok til at den ikke kommer i veien.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Nøkkelring med Mikke
SKU
853998
UPC
673419324083
Tema
LEGO Disney
LEGO pris
80 kr

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.