LEGO Nøkkelring med Minni 853999

Pynt bagen eller nklene med denne ste Disney-figuren!

lego 853999 nokkelring med minni
  • LEGO Disney Tema
  • 853999 SKU

Gi fans av Disneys Minni Mus en følgesvenn med det flotte settet LEGO ǀ Disney nøkkelring med Minni (853999)! Minni har en søt sløyfe i håret som matcher den røde og hvitprikkede kjolen hennes. Minifiguren er festet til en solid metallring med lenke. Den kjempesøte nøkkelringen kan festes på en ryggsekk eller et nøkkelknippe for …

Les mer...

Priser LEGO Nøkkelring med Minni 853999

LEGO.com LEGO.com -13% 70 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Disney

Beskrivelse LEGO Nøkkelring med Minni 853999

Gi fans av Disneys Minni Mus en følgesvenn med det flotte settet LEGO ǀ Disney nøkkelring med Minni (853999)! Minni har en søt sløyfe i håret som matcher den røde og hvitprikkede kjolen hennes. Minifiguren er festet til en solid metallring med lenke. Den kjempesøte nøkkelringen kan festes på en ryggsekk eller et nøkkelknippe for trygg oppbevaring i lommen eller vesken.

  • Gled en Disney-tegneseriefan med settet LEGO ǀ Disney nøkkelring med Minni. Minifiguren sitter fast på en solid metallring med lenke og kan festes til ryggsekker, bager eller nøkler. Minifiguren kan ikke løsnes fra metall-lenken.
  • Passer flott som gøyal gave i julestrømpa, til bursdager eller andre anledninger, og passer til barn fra seks år og oppover som liker Minni Mus fra Disney.
  • Nøkkelringen er over 15 cm lang, dermed er den stor nok til å synes og beundres, og liten nok til at denikke kommer i veien.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Nøkkelring med Minni
SKU
853999
UPC
673419324090
Tema
LEGO Disney
LEGO pris
80 kr

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.