LEGO Magnetmodell av Eiffeltårnet 854011

Bygg en hyllest til Eiffeltrnet p LEGO mten!

lego 854011 magnetmodell av eiffeltarnet
  • 29 Deler
  • LEGO Diverse Tema
  • 854011 SKU

Nå kan barn bygge en hyllest til et av verdens mest kjente landemerker med settet LEGO magnetmodell av Eiffeltårnet (854011). Settet inkluderer en magnetisk 4 x 4 klossesokkel og 28 LEGO byggeelementer. Denne gøyale, byggbare mikromodellen av det velkjente franske monumentet kan festes på kjøleskapet, garderobeskapet og andre magnetiske flater og tilfører omgivelsene litt parisisk …

Les mer...

Priser LEGO Magnetmodell av Eiffeltårnet 854011

Lego.com LEGO.com 120 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Diverse

Beskrivelse LEGO Magnetmodell av Eiffeltårnet 854011

Nå kan barn bygge en hyllest til et av verdens mest kjente landemerker med settet LEGO magnetmodell av Eiffeltårnet (854011). Settet inkluderer en magnetisk 4 x 4 klossesokkel og 28 LEGO byggeelementer. Denne gøyale, byggbare mikromodellen av det velkjente franske monumentet kan festes på kjøleskapet, garderobeskapet og andre magnetiske flater og tilfører omgivelsene litt parisisk til på LEGO måten!

  • Med denne mikromodellen av det verdensberømte monumentet i Paris kan LEGO fans fra seks år og oppover bygge en magnetversjon av Eiffeltårnet.
  • LEGO settet består av 29 deler og inkluderer en 4 x 4-klossemagnet og et ark med detaljerte klistremerker. Flott gave til jul og bursdag og alle andre anledninger!
  • Gi magnetiske flater et anstrøk av det monumentale med denne mikromodellen av Eiffeltårnet som er over 8 cm høy og 6 cm bred.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Magnetmodell av Eiffeltårnet
SKU
854011
UPC
673419324113
Deler
29
Tema
LEGO Diverse
LEGO pris
120 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.