LEGO Nøkkelring med Otto 854043

Nkkelring med minifigur av rampete Otto. Perfekt for Minions-fans!

lego 854043 nokkelring med otto
  • LEGO Minions Tema
  • 854043 SKU

Gled alle som liker Minions: Rise of Gru filmen med en gøyal nøkkelring av Otto (854071). Med en LEGO minifigur av rampete Minions Otto festet til en robust metallring og lenke er dette en flott overraskelsesgave til en venn eller en perfekt tilleggsgave i godteposene til barnas bursdagsfest. Fest denne sjarmerende nøkkelringen til nøkkelknippet, ryggsekken …

Les mer...

Priser LEGO Nøkkelring med Otto 854043

Lego.com LEGO.com 70 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Minions

Beskrivelse LEGO Nøkkelring med Otto 854043

Gled alle som liker Minions: Rise of Gru filmen med en gøyal nøkkelring av Otto (854071). Med en LEGO minifigur av rampete Minions Otto festet til en robust metallring og lenke er dette en flott overraskelsesgave til en venn eller en perfekt tilleggsgave i godteposene til barnas bursdagsfest. Fest denne sjarmerende nøkkelringen til nøkkelknippet, ryggsekken eller bagen som gøyal pynt.

  • Lokk fram latteren hos alle som liker Minions: Rise of Gru filmen med settet LEGO Minions Nøkkelring med Otto, som inkluderer en minifigur av Otto festet til en robust metallring med lenke (minifiguren kan ikke løsnes fra lenken)
  • Nøkkelringen med Otto er en gøyal bursdagspresang, julegave eller overraskelsesgave og passer for barn og LEGO fans fra seks år og oppover. Perfekt som sjarmerende gave til barnebursdagen eller i en gavepose.
  • Denne søte nøkkelringen er over 15 cm lang og passer for alle som vil vise at de liker Minions. Den kan festes til nøkkelsett og får plass i lomma eller veska.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Nøkkelring med Otto
SKU
854043
EAN
673419330725
UPC
673419330725
Tema
LEGO Minions
LEGO pris
70 kr

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.