LEGO Nøkkelring med Spider-Ham 854077

N kan Marvel-fans ta med seg Spider-Ham overalt

lego 854077 nokkelring med spider ham
  • LEGO Spider-Man Tema
  • 854077 SKU

Barn som liker filmene til Marvel Studios og superheltstilen, vil også like settet LEGO nøkkelring med Spider-Ham (854077). LEGO Marvel Spider-Ham minifiguren har på seg sin velkjente superheltdrakt og er festet til en solid metallenke med metallring. Hver dag blir en superheltdag med denne ikoniske figuren festet til nøkkelsettet, skolesekken, matboksen eller andre eiendeler!Inkluderer en …

Les mer...

Priser LEGO Nøkkelring med Spider-Ham 854077

Lego.com LEGO.com 80 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Spider-Man

Beskrivelse LEGO Nøkkelring med Spider-Ham 854077

Barn som liker filmene til Marvel Studios og superheltstilen, vil også like settet LEGO nøkkelring med Spider-Ham (854077). LEGO Marvel Spider-Ham minifiguren har på seg sin velkjente superheltdrakt og er festet til en solid metallenke med metallring. Hver dag blir en superheltdag med denne ikoniske figuren festet til nøkkelsettet, skolesekken, matboksen eller andre eiendeler!

  • Inkluderer en LEGO Marvel Spider-Ham minifigur som er festet til en solid metallenke med metallring. Minifiguren sitter fast i metallenken og kan ikke tas av.
  • Flott gave til barn fra seks år og oppover.
  • Denne fargerike nøkkelringfiguren er 8 cm lang og passer perfekt på skolesekken eller bagen. Den kan også festes til et nøkkelknippe og får plass i en lomme eller veske.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Nøkkelring med Spider-Ham
SKU
854077
UPC
673419346610
Tema
LEGO Spider-Man
LEGO pris
80 kr

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.