LEGO Nøkkelring med Red Son 854086

Kult tilbehr for fans av LEGO Monkie Kid skurken Red Son

lego 854086 nokkelring med red son
  • LEGO Monkie Kid Tema
  • 854086 SKU

Med denne iøynefallende Monkie Kid Nøkkelring med Red Son (854086) kan du stimulere barns fantasi og kreativitet. Nøkkelringen har en minifigur av den rødhårede skurken fra LEGO Monkie Kid universet, som er festet til en solid metallring med lenke. Nøkkelringen er lett å feste til nøkler og bager, og den er kul som en liten …

Les mer...

Priser LEGO Nøkkelring med Red Son 854086

Lego.com LEGO.com 60 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Monkie Kid

Beskrivelse LEGO Nøkkelring med Red Son 854086

Med denne iøynefallende Monkie Kid Nøkkelring med Red Son (854086) kan du stimulere barns fantasi og kreativitet. Nøkkelringen har en minifigur av den rødhårede skurken fra LEGO Monkie Kid universet, som er festet til en solid metallring med lenke. Nøkkelringen er lett å feste til nøkler og bager, og den er kul som en liten gave til fans av LEGO Monkie Kid lekesett.

  • Denne LEGO Monkie Kid nøkkelringen (854086) inkluderer en minifigur av Red Son, som er festet til en solid metallring med lenke. Minifiguren kan ikke tas av metallringen.
  • Det er lett å feste nøkkelringen til nøkler, sekker og annet.
  • Nøkkelringen er 9 cm lang og passer perfekt som fin smågave til barn og fans av de spennende LEGO Monkie Kid byggelekene. Egnet for barn fra seks år og oppover.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Nøkkelring med Red Son
SKU
854086
UPC
673419346870
Tema
LEGO Monkie Kid
LEGO pris
60 kr

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.