LEGO Nøkkelring med Donald Duck 854111

Et flott Disney-figursett som kan festes til bager eller nkler!

lego 854111 nokkelring med donald duck
  • LEGO Disney Tema
  • 854111 SKU

Gi fans av Disneys Donald Duck en flott gave med LEGO ǀ Disney Nøkkelring med Donald Duck (854111) som de kan ta med seg overalt! Nøkkelringen har en minifigur av Donald med sin klassiske blå og gule matrosdress, røde tversoversløyfe og blå skyggelue, festet til en solid metallring med lenke. Denne iøynefallende nøkkelringen kan festes …

Les mer...

Priser LEGO Nøkkelring med Donald Duck 854111

Lego.com LEGO.com 80 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Disney

Beskrivelse LEGO Nøkkelring med Donald Duck 854111

Gi fans av Disneys Donald Duck en flott gave med LEGO ǀ Disney Nøkkelring med Donald Duck (854111) som de kan ta med seg overalt! Nøkkelringen har en minifigur av Donald med sin klassiske blå og gule matrosdress, røde tversoversløyfe og blå skyggelue, festet til en solid metallring med lenke. Denne iøynefallende nøkkelringen kan festes på en sekk eller på et nøkkelknippe for trygg oppbevaring i lommen eller bagen.

  • Gled Disney-fans med settet LEGO ǀ Disney Nøkkelring med Donald Duck. Minifiguren er festet til en solid metallring med lenke og kan brukes på ryggsekker, bager eller nøkler. Minifiguren kan ikke løsnes fra metall-lenken.
  • Er perfekt som gave i julestrømpa, til bursdager eller andre anledninger, og passer til barn fra seks år og oppover som liker Disneys Donald Duck eller The Sensational Six.
  • Nøkkelringen er 9 cm høy og 4 cm bred, dermed er den stor nok til å synes og beundres, og litennok til at den ikke kommer i veien.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Nøkkelring med Donald Duck
SKU
854111
UPC
673419343473
Tema
LEGO Disney
LEGO pris
80 kr

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.