LEGO Nøkkelring med Dolly Duck 854112

Pynt bagen eller nklene med denne ste Disney-figuren!

lego 854112 nokkelring med dolly duck
  • LEGO Disney Tema
  • 854112 SKU

Gi fans av Disneys Dolly Duck en følgesvenn med det flotte settet LEGO ǀ Disney Nøkkelring med Dolly Duck (854112)! Nøkkelringen har en minifigur av Dolly Duck med en søt, rosa sløyfe i håret, lyselilla bluse og rosa sko, som er festet til en solid metallring med lenke. Denne kjempesøte nøkkelringen kan festes på en …

Les mer...

Priser LEGO Nøkkelring med Dolly Duck 854112

LEGO.com LEGO.com -13% 70 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Disney

Beskrivelse LEGO Nøkkelring med Dolly Duck 854112

Gi fans av Disneys Dolly Duck en følgesvenn med det flotte settet LEGO ǀ Disney Nøkkelring med Dolly Duck (854112)! Nøkkelringen har en minifigur av Dolly Duck med en søt, rosa sløyfe i håret, lyselilla bluse og rosa sko, som er festet til en solid metallring med lenke. Denne kjempesøte nøkkelringen kan festes på en ryggsekk eller et nøkkelknippe for trygg oppbevaring i lommen eller vesken.

  • Gled en Disney-tegneseriefan med settet LEGO ǀ Disney Nøkkelring med Dolly Duck. Minifiguren er festet til en solid metallring med lenke og kan brukes på ryggsekker, bager eller nøkler. Minifiguren kan ikke løsnes fra metall-lenken.
  • Er flott som gøyal gave i julestrømpa, til bursdager eller til andre anledninger, og passer til barn fra seks år og oppover som liker Disneys Dolly Duck eller The Sensational Six.
  • Nøkkelringen er 9 cm høy og 4 cm lang, og dermed er den stor nok til å synes og beundres, og liten nok til at den ikke kommer i veien!

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Nøkkelring med Dolly Duck
SKU
854112
UPC
673419343480
Tema
LEGO Disney
LEGO pris
80 kr

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.