LEGO Nøkkelring med Dolly Duck 854112

Pynt bagen eller nklene med denne ste Disney-figuren!

lego 854112 nokkelring med dolly duck
  • Disney Tema
  • 854112 SKU

Gi fans av Disneys Dolly Duck en følgesvenn med det flotte settet LEGO ? Disney Nøkkelring med Dolly Duck (854112)! Nøkkelringen har en minifigur av Dolly Duck med en søt, rosa sløyfe i håret, lyselilla bluse og rosa sko, som er festet til en solid metallring med lenke. Denne kjempesøte nøkkelringen kan festes på en ryggsekk eller et nøkkelknippe for trygg oppbevaring i lommen eller vesken.

Les mer...

Priser LEGO Nøkkelring med Dolly Duck 854112

Lego.com LEGO.com 70 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Disney

Beskrivelse LEGO Nøkkelring med Dolly Duck 854112

Gi fans av Disneys Dolly Duck en følgesvenn med det flotte settet LEGO ǀ Disney Nøkkelring med Dolly Duck (854112)! Nøkkelringen har en minifigur av Dolly Duck med en søt, rosa sløyfe i håret, lyselilla bluse og rosa sko, som er festet til en solid metallring med lenke. Denne kjempesøte nøkkelringen kan festes på en ryggsekk eller et nøkkelknippe for trygg oppbevaring i lommen eller vesken.

  • Gled en Disney-tegneseriefan med settet LEGO ǀ Disney Nøkkelring med Dolly Duck. Minifiguren er festet til en solid metallring med lenke og kan brukes på ryggsekker, bager eller nøkler. Minifiguren kan ikke løsnes fra metall-lenken.
  • Er flott som gøyal gave i julestrømpa, til bursdager eller til andre anledninger, og passer til barn fra seks år og oppover som liker Disneys Dolly Duck eller The Sensational Six.
  • Nøkkelringen er 9 cm høy og 4 cm lang, og dermed er den stor nok til å synes og beundres, og liten nok til at den ikke kommer i veien!

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Nøkkelring med Dolly Duck
SKU
854112
Tema
LEGO Disney
LEGO pris
70 kr

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.