LEGO 854120 Nkkelring med Rachel

Sjeldne

Artig tilbehr for tilhengere av Rachel fra Friends

lego 854120 nkkelring med rachel
  • LEGO Ideas Tema
  • 854120 SKU

Gjenopplev gøyale scener fra den klassiske TV-serien Friends med LEGO Ideas nøkkelring med Rachel (854120). Rachel Green-figuren er festet til en solid metallring med lenke. Figuren har Rachels berømte frisyre og servitørantrekk, akkurat som TV-karakteren da hun jobbet på Central Perk-kafeen. Med denne fine gaveideen på nøkkelsettet eller sekken kan Friends-fans ha med seg en …

Les mer...

Priser LEGO 854120 Nkkelring med Rachel

Dette produktet er ikke tilgjengelig.

Vis flere sett med LEGO Ideas

Beskrivelse LEGO 854120 Nkkelring med Rachel

Gjenopplev gøyale scener fra den klassiske TV-serien Friends med LEGO Ideas nøkkelring med Rachel (854120). Rachel Green-figuren er festet til en solid metallring med lenke. Figuren har Rachels berømte frisyre og servitørantrekk, akkurat som TV-karakteren da hun jobbet på Central Perk-kafeen. Med denne fine gaveideen på nøkkelsettet eller sekken kan Friends-fans ha med seg en kjær venn overalt.

  • Denne LEGO Ideas nøkkelringen (854120) har en minifigur av Rachel Green festet til en solid metallring med lenke. Minifiguren sitter fast og kan ikke løsnes fra metallenken.
  • Det er lett å feste metallringen til nøkler, sekker og annet.
  • Nøkkelringen er 9 cm lang. Den er perfekt som sjarmerende gave til Friends-fans i alle aldre, inkludert de som allerede har settet LEGO Ideas CENTRAL PERK (21319). Passer for barn fra seks år og oppover.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Nkkelring med Rachel
SKU
854120
UPC
673419342872
Tema
LEGO Ideas
Status
Ikke lenger i produksjon
LEGO pris
60 kr

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.