LEGO 854122 Nkkelring med Phoebe

Sjeldne

Supert tilbehr for tilhengere av Phoebe fra Friends

lego 854122 nkkelring med phoebe
  • LEGO Ideas Tema
  • 854122 SKU

Gjenopplev lattervekkende scener fra den klassiske TV-serien Friends med LEGO Ideas Nøkkelring med Phoebe (854122). Phoebe Buffay-figuren er festet til en solid metallring med lenke og er iført antrekket som TV-karakteren hadde på seg tidlig i serien, da hun spilte og sang på Central Perk-kafeen. Med denne flotte gaveideen på nøkkelsettet eller sekken kan Friends-fans …

Les mer...

Priser LEGO 854122 Nkkelring med Phoebe

Dette produktet er ikke tilgjengelig.

Vis flere sett med LEGO Ideas

Beskrivelse LEGO 854122 Nkkelring med Phoebe

Gjenopplev lattervekkende scener fra den klassiske TV-serien Friends med LEGO Ideas Nøkkelring med Phoebe (854122). Phoebe Buffay-figuren er festet til en solid metallring med lenke og er iført antrekket som TV-karakteren hadde på seg tidlig i serien, da hun spilte og sang på Central Perk-kafeen. Med denne flotte gaveideen på nøkkelsettet eller sekken kan Friends-fans ha med seg en eksentrisk venn uansett hvor de skal.

  • Denne LEGO Ideas nøkkelringen (854122) har en minifigur av Phoebe Buffay festet til en solid metallring med lenke. Minifiguren sitter fast og kan ikke løsnes fra metallenken.
  • Det er lett å feste metallringen til nøkler, sekker og annet.
  • Nøkkelringen er 9 cm lang. Den er perfekt som en herlig gave til Friends-fans i alle aldre, inkludert de som allerede har settet LEGO Ideas CENTRAL PERK (21319). Passer for barn fra seks år og oppover.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Nkkelring med Phoebe
SKU
854122
UPC
673419342896
Tema
LEGO Ideas
Status
Ikke lenger i produksjon
LEGO pris
60 kr

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.