LEGO Nøkkelring med Mandalorian 854124

Tft tilbehr for fans av Star Wars: The Mandalorian

lego 854124 nokkelring med mandalorian
  • LEGO Star Wars Tema
  • 854124 SKU

Fans av Star Wars: The Mandalorian kan vise fram at de liker den legendariske dusørjegeren med denne LEGO Star Wars nøkkelringen med Mandalorian (854124). Minifiguren er festet til en solid metallring med lenke og har på seg de samme klærne som karakteren har på seg i Disney+-serien. Med denne supre smågaven på nøkkelsettet eller en …

Les mer...

Priser LEGO Nøkkelring med Mandalorian 854124

Lego.com LEGO.com 80 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Star Wars

Beskrivelse LEGO Nøkkelring med Mandalorian 854124

Fans av Star Wars: The Mandalorian kan vise fram at de liker den legendariske dusørjegeren med denne LEGO Star Wars nøkkelringen med Mandalorian (854124). Minifiguren er festet til en solid metallring med lenke og har på seg de samme klærne som karakteren har på seg i Disney+-serien. Med denne supre smågaven på nøkkelsettet eller en bagen kan barn og voksne fans ha med seg mandalorianeren hver gang de skal ut på tokt.

  • Denne LEGO Star Wars nøkkelringen (854124) har en minifigur av Mandalorian festet til en solid metallring med lenke. Minifiguren sitter fast og kan ikke løsnes fra metallenken.
  • Det er lett å feste metallringen til nøkler, sekker og annet.
  • Modellen er 9 cm lang og er en kjempefin smågave til fans av Star Wars: The Mandalorian. Passer for barn fra seks år og oppover.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Nøkkelring med Mandalorian
SKU
854124
UPC
673419342957
Tema
LEGO Star Wars
LEGO pris
80 kr

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.