LEGO Klassisk Batman TV-serie – Batmobilen 76188

Klassisk Batmobile fra den opprinnelige TV-serien fra 1966

lego 76188 klassisk batman tv serie batmobilen
 • 345 Deler
 • LEGO DC Tema
 • 76188 SKU

LEGO DC Batman: Klassisk Batman TV-serie – Batmobilen (76188) gir barn muligheten til å oppleve spenning og action fra den opprinnelige Batman TV-serien fra 1966. Det ikoniske kjøretøyet er stappfullt av kule funksjoner og kan monteres på en roterende sokkel.Klassisk Batman kjøretøy og minifigurerBarn kan iscenesette utallige Batman-eventyr med den imponerende modellen av Batmobile og …

Les mer...

Priser LEGO Klassisk Batman TV-serie – Batmobilen 76188

Lego.com LEGO.com 321 kr Kjøp
Proshop.no Proshop.no 699 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO DC

Beskrivelse LEGO Klassisk Batman TV-serie – Batmobilen 76188

LEGO DC Batman: Klassisk Batman TV-serie – Batmobilen (76188) gir barn muligheten til å oppleve spenning og action fra den opprinnelige Batman TV-serien fra 1966. Det ikoniske kjøretøyet er stappfullt av kule funksjoner og kan monteres på en roterende sokkel.Klassisk Batman kjøretøy og minifigurerBarn kan iscenesette utallige Batman-eventyr med den imponerende modellen av Batmobile og minifigurer av Batman og The Joker fra den opprinnelige TV-serien. Dette fantastiske kjøretøyet har bagasjerom som kan åpnes og inneholder en batarang, samt ekstra klosser som barn kan bruke for å bygge bilpanseret enten med eller uten knotteskytere. Når den actionfylte leken er over, kan modellen plasseres på en roterende sokkel som viser fram det kule «skurkebekjempende» kjøretøyet fra sin beste side.

 • Med LEGO DC Batman: Klassisk Batman TV-serie – Batmobilen (76188) kan superheltfans oppleve spenning og action inspirert av den opprinnelige TV-serien om Batman fra 1966.
 • Inkluderer en byggbar Batmobile som kan settes sammen med eller uten skytere, samt minifigurer av Batman og The Joker – alt i klassisk sekstitallsstil – i tillegg til en roterende sokkel.
 • Unge superhelter kan kjøre i full fart gjennom GOTHAM CITY sammen med Batman i Batmobile bilen for å fange The Joker. Når den actionfylte leken er over, kan kjøretøyet monteres på en roterende sokkel med informasjon.
 • Passer for barn fra sju år og oppover. Perfekt som bursdags-, jule- og høytidsgave eller som en overraskelse til Batman fans som vil bli glade for en modell som har det lille ekstra.
 • Batmobile er 6 cm høy, 20 cm lang og 7 cm bred og kan brukes sammen med andre LEGO DC Batman sett.
 • Den originale Batmobile-bilen fra 1966 hadde ingen påmonterte skytere, og derfor følger det med ekstra klosser somkan brukes til å bygge om panseret, slik at det blir akkurat som i serien.
 • LEGO DC Batman lekesett inkluderer kule figurer, kjøretøy, utstyrselementer og våpen og gir barn muligheten til å finne på utallige spennende superhelt-eventyr.
 • LEGO komponenter oppfyller strenge kvalitetsstandarder. De er derfor ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre, og slik har det vært siden 1958.
 • LEGO komponenter slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres forå sikre at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Klassisk Batman TV-serie – Batmobilen
SKU
76188
EAN
5702016974355
UPC
673419345255
Deler
345
Tema
LEGO Batman
LEGO pris
321 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.