LEGO Bonsai-tre 10281

La kreativiteten blomstre

lego 10281 bonsai tre
 • 878 Deler
 • LEGO Icons Tema
 • 10281 SKU

I hundrevis av år har treelskere latt seg fascinere av bonsai-trær. Nå kan du feire denne eldgamle kunstformen ved å bygge ditt eget bonsai-tre av LEGO elementer. Opplev en herlig avslappende byggeprosess, hvor du bygger og former bonsai-treet med enten grønne blader eller rosa blomster. Når du er klar for en forandring, kan du lett …

Les mer...

Priser LEGO Bonsai-tre 10281

Proshop.no Proshop.no -34% 479 kr Kjøp
LEGO.com LEGO.com -11% 649 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Icons

Beskrivelse LEGO Bonsai-tre 10281

I hundrevis av år har treelskere latt seg fascinere av bonsai-trær. Nå kan du feire denne eldgamle kunstformen ved å bygge ditt eget bonsai-tre av LEGO elementer. Opplev en herlig avslappende byggeprosess, hvor du bygger og former bonsai-treet med enten grønne blader eller rosa blomster. Når du er klar for en forandring, kan du lett bytte ut de fargesterke elementene. Se nærmere på de rosa blomstene: Ser du at blomstene egentlig er bittesmå frosker?

En vakker utstillingsmodell
Modellen LEGO bonsai-tre inkluderer en rektangulær potte som står oppå en LEGO sokkel laget av «trespiler», og til sammen danner dette en flott utstillingsmodell for hjemmet eller kontoret. Dette vakre settet sprer glede enten du gir det bort i bursdagsgave til en du er glad i, eller skjemmer bort deg selv med en liten belønning. Settet er en del av LEGO Botanical serien for voksne og inkluderer løv-elementer laget av plantebaserte plastelementer fremstilt av sukkerrør som er bærekraftig dyrket.

 • Det unike modellbyggesettet LEGO bonsai-tre 10281 er perfekt som gave eller fordypende hobbyprosjekt for alle som liker bonsai-trær, planter og kreativ bygging med LEGO elementer.
 • Inkluderer utskiftbare deler som gjør det mulig å lage et bonsai-tre med grønne blader eller rosa blomster.
 • Se om du kan oppdage den søte frosken som skjuler seg i den rosa blomsten. Når du har bygget ferdig det elegante treet, kan du plassere det i potten oppå LEGO sokkelen av «trespiler» og bruke det som dekorasjon.
 • LEGO bonsai-tre passer perfekt for voksne som er interessert i LEGO byggeprosjekter. Settet er også perfekt som bursdagsgave eller overraskelsesgave til alle med sans for bonsai-trær eller kreative prosjekter.
 • Modellen er 18 cm høy, 21 cm lang og 20 cm bred.
 • Både løv-elementene og blomstene kan festes på ulike måter, slik at du kan lage unike modeller. Skift ut de grønne bladene og blomstene etter årstidene, og skap et ekte blikkfang hjemme eller på kontoret.
 • LEGO fans vil glede seg over en helt ny måte å bygge på med dette bonsai-byggesettet som byr på uventede former og farger.
 • LEGO bonsai-tre er en del av LEGO Botanical serien. Denne banebrytende produktserien inkluderer flere plantebaserte plastelementer laget av sukkerrør som er bærekraftig dyrket.
 • LEGO komponenter oppfyller strenge bransjekrav. De er derfor ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre, og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO komponenter droppes, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å kontrollere at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Bonsai-tre
SKU
10281
UPC
673419340533
Deler
878
Tema
LEGO Icons
Alder
18+ år
LEGO pris
730 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.