LEGO House 21037

Bygg vrt fantastiske LEGO House!

lego house 21037
  • 774 Deler
  • LEGO Architecture Tema
  • 21037 SKU

Med denne fantastiske modellen av LEGO House kan du feire kreativitet, innovasjon og verdens mest populære kloss. LEGO House ligger i Billund i Danmark og er et enormt opplevelsessenter som byr på lekebaserte læringsaktiviteter. Her kan besøkende og LEGO fans i alle aldre fordype seg i den ultimate LEGO opplevelsen. Denne utrolig detaljerte modellen fanger …

Les mer...

Priser LEGO House 21037

Lego.com LEGO.com 670 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Architecture

Beskrivelse LEGO House 21037

Med denne fantastiske modellen av LEGO House kan du feire kreativitet, innovasjon og verdens mest populære kloss. LEGO House ligger i Billund i Danmark og er et enormt opplevelsessenter som byr på lekebaserte læringsaktiviteter. Her kan besøkende og LEGO fans i alle aldre fordype seg i den ultimate LEGO opplevelsen. Denne utrolig detaljerte modellen fanger bygningens slående og fantasifulle arkitektur, komplett med 21 unike, sammenføybare og klosseformede rom, gjennomsiktige fasader som lar lyset strømme gjennom konstruksjonen, et flerfarget tak, takterrasser og enorme trappeganger utendørs. Ta av den klosseformede takseksjonen, så får du tilgang til den offentlige plassen med den storslåtte trappen og LEGO kreativitetstreet.

  • LEGO Architectures tolkning av LEGO House, et arkitektonisk landemerke i Danmark.
  • Inkluderer 21 unike, sammenføyde og klosseformede rom, gjennomsiktige fasadeelementer, flerfargede takseksjoner og gigantiske utvendige trappeganger.
  • Ta av den klosseformede takseksjonen, så får du tilgang til den innvendige offentlige plassen med trapp og LEGO kreativitetstreet.
  • Inkluderer en dekorativ navneplate hvor det står «LEGO House».
  • Bosjyren som følger med, inneholder informasjon om modellens design, arkitektur og historie (kun på engelsk og dansk).
  • LEGO Architecture feirer arkitekturens verden med LEGO klossen som utgangspunkt. Settene passer for alle som er interessert i reising, arkitektur, historie og design.
  • Dette settet består av over 770 LEGO deler.
  • Modellen er over 6 cm høy, 22 cm bred og 19 cm dyp.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO House
SKU
21037
Deler
774
Tema
LEGO Architecture
Alder
12+ år
LEGO pris
670 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.