LEGO Ideas Fender Stratocaster 21329

Gjenskap en Fender Stratocaster p LEGO mten

lego 21329 ideas fender stratocaster
 • 1074 Deler
 • LEGO Ideas Tema
 • 21329 SKU

Med dette LEGO Ideas settet (21329) kan du lage din egen klossebygde 70-talls Fender Stratocaster-gitar og en 65 Princeton Reverb-forsterker. Send en takk til de mange legendariske musikerne som har spilt på en Stratocaster mens du bygger den karakteristiske fasongen og monterer de autentiske detaljene som den bevegelige vibratorarmen, pickup-velgeren og stemmeskruene. Den byggbare forsterkeren …

Les mer...

Priser LEGO Ideas Fender Stratocaster 21329

Proshop.no Proshop.no -2% 1 515 kr Kjøp
Lego.com LEGO.com 1 550 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Ideas

Beskrivelse LEGO Ideas Fender Stratocaster 21329

Med dette LEGO Ideas settet (21329) kan du lage din egen klossebygde 70-talls Fender Stratocaster-gitar og en 65 Princeton Reverb-forsterker. Send en takk til de mange legendariske musikerne som har spilt på en Stratocaster mens du bygger den karakteristiske fasongen og monterer de autentiske detaljene som den bevegelige vibratorarmen, pickup-velgeren og stemmeskruene. Den byggbare forsterkeren har avtakbare deksler som gir innsyn til hovedkortet, reverb-tanken, høyttaleren og andre detaljer, samt gummikabler så den kan kobles til gitaren og fotbryteren.

Et imponerende blikkfang
Settet inneholder klosser som lar deg bygge gitaren i rødt eller sort, gitarplekter i fire farger og et elegant, sammenleggbart gitarstativ som kan brukes for å stille ut mesterverket. Det følger med et klistremerke med Fender-logo laget av LEGO klosser, som du kan feste til den ekte gitaren eller forsterkeren din.

Tøff samlerfigur
Byggesettet inngår i en samling av LEGO sett for voksne. Det er en utmerket gave til gitarspillere, Fender-fans, musikkelskere og ivrige LEGO byggere.

 • Gjenskap en legendarisk gitar med denne fantastisk detaljerte LEGO Ideas bygge- og utstillingsmodellen (21329) av en 70-talls Fender Stratocaster-gitar med en byggbar Fender 65 Princeton Reverb-forsterker.
 • Gitaren har en bevegelig vibratorarm, pickup-velger og stemmeskruer, seks strenger, klistremerker med Fender-logo, og en tekstilreim. Med klossene som følger med, kan du bygge gitaren i rødt eller sort.
 • Dekslene på forsterkeren kan tas av, slik at hovedkortet, reverb-tanken, høyttaleren og andre detaljer kommer til syne. Det følger med klistremerker med logo, og gummikabler til gitaren og fotbryteren.
 • Inneholder et sammenleggbart gitarstativ, gitarplekter i fire ulike farger og passende format, pluss et klistremerke med Fender-logoen bygget av LEGO klosser, som du kan feste på den ekte gitaren din, forsterkeren eller hva du måtte ønske.
 • Gitaren er 36 cm lang, 11 cm bred og 3 cm dyp. Denne LEGO utstillingsmodellen er en flott gave til gitarspillere, musikkelskere og alle som digger Fender Stratocaster-gitarer.
 • Morsom byggeopplevelse, enten du bygger alene eller sammen med andre, som lar deg vise din kjærlighet til den ikoniske gitaren, musikk, og/eller bygging med LEGO klosser.
 • Settet består av 1079 deler, og inneholder et hefte som forteller om historien bak Fender Stratocaster-gitaren, settets fandesigner og LEGO designere, samt trinnvise byggeinstruksjoner som sørger for en hyggelig byggeopplevelse.
 • Dette kule byggesettet var ett av fan-bidragene i LEGO Ideas konkurransen «Music to our Ears». Der kom det på topp ni, og ble valgt ut av LEGO Ideas juryen til å bli det neste LEGO Ideas settet.
 • LEGO komponenter oppfyller strenge bransjestandarder. Det gir klosser som er lette å sette sammen, sitter godt fast og danner solide modeller. Slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO klosser og deler testes på nesten alle tenkelige måter. Det sikrer at alle LEGO sett oppfyller strenge sikkerhets- og kvalitetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Ideas Fender Stratocaster
SKU
21329
UPC
673419350334
Deler
1074
Tema
LEGO Ideas
Alder
18+ år
LEGO pris
1 550 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.