LEGO Stallen 21171

Spennende Minecraft-lek: Pass hester og pass deg for skjelettet!

lego 21171 stallen
 • 241 Deler
 • LEGO Minecraft Tema
 • 21171 SKU

LEGO Minecraft Stallen (21171) kombinerer moroa fra nettspillet, de kreative mulighetene til LEGO klossene og gleden ved å ha hest. Kreativ lek i Minecraft-stallen. Dette allsidige LEGO Minecraft settet er perfekt for barn som liker å lage noe, gjøre ting på sin egen måte og bruke fantasien. Dørene i stallen kan åpnes, og inne i stallen …

Les mer...

Priser LEGO Stallen 21171

Lego.com LEGO.com 189 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Minecraft

Beskrivelse LEGO Stallen 21171

LEGO Minecraft Stallen (21171) kombinerer moroa fra nettspillet, de kreative mulighetene til LEGO klossene og gleden ved å ha hest.

Kreativ lek i Minecraft-stallen
Dette allsidige LEGO Minecraft settet er perfekt for barn som liker å lage noe, gjøre ting på sin egen måte og bruke fantasien. Dørene i stallen kan åpnes, og inne i stallen er det fullt av spennende og autentiske Minecraft-effekter, som den gylne gulroten og diamantrustningen. Oppgavene står i kø: Hestene skal ha mat og stell, hinderbanen må settes opp, og skjelettrytteren må bekjempes! Dette fysiske og allsidige bygge- og lekesettet er en perfekt gave til både Minecraft-spillere og hesteelskere.

 • Barna kan sette opp og bygge om LEGO Minecraft Stallen (21171) slik de selv vil for å utforske de utallige lekemulighetene med kjente Minecraft-figurer.
 • Barn som liker Minecraft, vil kjenne igjen hestemobene, stallen og tilbehøret fra Minecraft-universet som inspirerer til fysisk lek.
 • Det allsidige lekesettet legger til rette for spennende rollelek. Barn kan mate og stelle hestene, bygge en hinderbane og hoppe med hestene, og kjempe mot en skjelettrytter!
 • Denne fysiske gjengivelsen av det populære nettspillet vil glede både Minecraft-fans og hesteelskere fra åtte år og oppover.
 • Modellen er 9 cm høy, 14 cm bred og 14 cm dyp og er perfekt for lek og utstilling. Settet kan bygges på mange måter, og det kan også kombineres med andre LEGO Minecraft sett.
 • Den fargerike stallen og omgivelsene rundt blir komplett med flott Minecraft-tilbehør som høyballer, en gyllen gulrot og diamantrustning til hesten.
 • LEGO Minecraft lekesett lar Minecraft-spillere oppleve yndlingsspillet sitt på en ny måte, med figurer, scener og funksjoner gjenskapt med en kreativ blanding av LEGO klosser og deler.
 • LEGO byggesett oppfyller strenge bransjekrav. Det gjør at de er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre, og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO komponenter slippes i bakken, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Stallen
SKU
21171
EAN
5702016913897
UPC
673419340663
Deler
241
Tema
LEGO Minecraft
LEGO pris
189 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.