LEGO Portalruinen 21172

G gjennom Minecraft-portalen og opplev eventyr i det brennhete Nether

lego 21172 portalruinen
 • 316 Deler
 • LEGO Minecraft Tema
 • 21172 SKU

Med LEGO Minecraft Portalruinen (21172) kan Minecraft-spillere oppleve spillverdenen i en ny dimensjon. Gå gjennom Minecraft-portalen og opplev eventyr i det brennhete Nether. Barna skal hjelpe Steve, den kjente Minecraft-figuren, å lage en perfekt rustning. Men først må de takle flere spennende utfordringer i et actionfylt eventyr som tar dem gjennom den beryktede portalen og inn …

Les mer...

Priser LEGO Portalruinen 21172

Lekia.no Lekia.no -6% 349 kr Kjøp
LEGO.com LEGO.com -5% 350 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Minecraft

Beskrivelse LEGO Portalruinen 21172

Med LEGO Minecraft Portalruinen (21172) kan Minecraft-spillere oppleve spillverdenen i en ny dimensjon.

Gå gjennom Minecraft-portalen og opplev eventyr i det brennhete Nether
Barna skal hjelpe Steve, den kjente Minecraft-figuren, å lage en perfekt rustning. Men først må de takle flere spennende utfordringer i et actionfylt eventyr som tar dem gjennom den beryktede portalen og inn i en annen dimensjon. Portalen aktiveres og deaktiveres med en håndstyrt funksjon. Settet byr på endeløse engasjerende bygge- og lekemuligheter som vil holde Minecraft-spillere i gang i timevis.

 • LEGO Minecraft Portalruinen (21172) lar engasjerte Minecraft-spillere bli med gjennom den mystiske portalen og inn i et flerdimensjonalt eventyrunivers der leken bare fortsetter og fortsetter.
 • Settet inkluderer den populære Minecraft-figuren Steve og andre kjente figurer – et lam, en hoglin-unge og et wither-skjelett – samt en byggbar portal med håndstyrte funksjoner.
 • Barn som liker å spille Minecraft, vil elske dette spennende portaleventyret som lar dem åpne og lukke inngangen til den andre siden.
 • Flott gave til Minecraft-spillere, alle som liker spenning og eventyr, og barn fra åtte år og oppover som elsker å lage egne byggverk.
 • Modellen er 13 cm høy, 21 cm bred og 15 cm dyp og er perfekt for lek og utstilling. Settet kan bygges på mange måter, og det kan også kombineres med andre LEGO Minecraft sett.
 • Lekesettet inneholder en fargerik kopi av Minecraft Overworld og Nether, en byggbar portal og autentisk Minecraft-tilbehør, inkludert Steves rustning og sverd laget av netherite.
 • LEGO Minecraft lekesett lar Minecraft-spillere oppleve yndlingsspillet sitt på en ny måte, med figurer, scener og funksjoner gjenskapt ved hjelp av en kreativ blanding av LEGO klosser og deler.
 • LEGO byggesett oppfyller omfattende bransjekrav. Det gjør at de er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre, og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO komponenter slippes i bakken, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å kontrollere at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Portalruinen
SKU
21172
EAN
5702016913903
UPC
673419340670
Deler
316
Tema
LEGO Minecraft
LEGO pris
370 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.